Fotowedstrijd: Reisfun - Win een reischeque!

Fotowedstrijd: Reisfun - Win een reischeque t.w.v. 450 euro!

Thomas 1959
Hopelijk heb je een heerlijke vakantie met mooie avonturen in binnen- of buitenland achter de rug. Natuurlijk heb je een enorme verzameling sfeervolle foto's gemaakt om al die mooie herinneringen vast te leggen. Spat de vakantiepret er in je foto's vanaf? Doe dan mee met deze fotowedstrijd met het thema Reisfun!

Na thuiskomst meteen weer een nieuwe reis plannen, wie wil dat nou niet? Als je in de prijzen valt bij deze wedstrijd, kan dat wel eens werkelijkheid worden. Je maakt namelijk kans op een reischeque van reisorganisatie Shoestring, ter waarde van 450 euro!

Zeker de liefhebber van spannende, verre reizen zal met deze prijs wel raad weten. Shoestring is een jonge reisorganisatie, die je het liefst naar Afrika, het Midden-Oosten of Zuid-Amerika stuurt!

Kortom, wij zijn op zoek naar jouw ultieme reiskiekjes, waar de lol van samen reizen vanaf spat. Denk aan springende groepsfoto's, selfies met de lokale bevolking of hilariteit en pret onderweg.

Prijs: Shoestring reischeque t.w.v. €450,-

Deze keer geen hoofdprijs, tweede of derde prijs, maar we maken in totaal drie deelnemers blij met een reischeque van Shoestring ter waarde van 450 euro! Deze cheque kun je gebruiken om je volgende reis te plannen.

Shoestring organiseert individuele- en groepsreizen naar alle uithoeken van de wereld. Met bestemmingen als Thailand, Marokko, Guatemala of Tibet proberen ze hun reizen zo mooi en speciaal mogelijk te maken. Plezier, avontuur en vrijheid staan hierbij centraal.

Om de twee weken maken we een winnaar bekend op www.shoestring.nl/reisfun. De winnaars worden bekendgemaakt op 15 september, 29 september en 20 oktober 2015.

Meedoen

Wil je ook kans maken op deze gave prijs? Kijk voor de wedstrijdvoorwaarden en om mee te doen aan de wedstrijd op: digifotostarter.nl/reisfun.

Inzenden is mogelijk tot en met 19 oktober 2015

Met dank aan Shoestring voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van Thomas

Thomas Kouveld | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Thomas