Fotowedstrijd: Landschap

Fotowedstrijd: Landschap

Redactie 3838
Het vastleggen van landschappen is populair bij veel fotografen. Het onderwerp loopt niet weg, je kunt rustig de tijd nemen om het mooiste licht af te wachten of nog eens teruggaan als de omstandigheden beter zijn. In deze fotowedstrijd gaan we op zoek naar jullie mooiste landschapsfoto’s.

Of je nu een minimalistisch landschap fotografeert in de lage landen, of een indrukwekkend berglandschap in het buitenland: de compositie maakt of kraakt een landschapsfoto. Ga je aan de slag met de klassieke regel van derden of kies je juist voor een centrale compositie? De keuze is aan jou. Heb je tips nodig? Houd onze website en Facebookpagina goed in de gaten tijdens de looptijd van de wedstrijd. We zullen hier regelmatig tips geven voor het maken van de mooiste landschapsfoto's!

Hoe doe je mee?

Meer informatie en inzenden (via Facebook): www.digifotostarter.nl/landschap

Inzenden is mogelijk tot en met zondag 21 september 2014.

Wat kan je winnen?

Win je de hoofdprijs, dan fotografeer je voortaan met de geavanceerde Pentax K-50 spiegelreflex ter waarde van 599 euro. Aan boord vind je een 16-megapixelsensor met beeldstabilisatie. Het iso-bereik loopt tot maar liefst 51.200 en je kunt fotograferen met maximaal 6 beelden per seconde. Wat de Pentax K-50 uniek maakt in zijn prijsklasse is de spatwaterdichte behuizing en de grote optische zoeker die honderd procent van het beeld weergeeft. De hoofdprijs bestaat uit een Pentax K-50-kit inclusief 18-55mm f/3.5-5.6AL WR-lens, die net als de camera is afgedicht tegen stof en vocht.

Pentax K50 + 18-55mm f/3.5-5.6AL WR

Tweede prijs: Guru Bags Venter Brown Large

De tweede prijs, ter waarde van 129,95 euro, wordt beschikbaar gesteld door Cameranu.nl en bestaat uit deze zeer stijlvolle schoudertas van hoge kwaliteit met luxe accenten. De tas is gemaakt van stevig nylon dat weerbestendig is. Met drie uitneembare schotten kun je de tas helemaal naar eigen wens inrichten en aanpassen op je apparatuur. In de Guru Bags Venter Brown Large is plaats voor een spiegelreflex met kitlens, extra lenzen, een flitser, diverse accessoires en in het zijvak past nog eens een tablet of laptop.

Guru Bags Venter Brown Large

Derde prijs: accu, geheugenkaart en statief

Ook de derde prijs, ter waarde van 75 euro, is niet mis: Saake-shop.nl stelt een compleet pakket met handige accessoires beschikbaar. Je krijgt een accu (voor camera naar keuze), een handig mini-statief van Velbon en een Sandisk SDHC 16GB Ultra-kaart. De perfecte extra’s voor je uitrusting om je vakantie mee tegemoet te gaan.

Canon LP-E6 EX-MINI-Velbon Sandisk SDHC 16GB Ultra

 

Met dank aan Pentax, Cameranu.nl en Saake-shop.nl voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van Redactie

Redactiedigifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie