Fotowedstrijd: Je beste vakantiefoto

Fotowedstrijd: Je beste vakantiefoto - inzenden t/m 1 november

Julian 8321
In digifoto Starter 3.2013 laten we je uitgebreid zien hoe je de honderden of duizenden foto's die je op je vakantie gemaakt hebt terugbrengt tot een kleinere selectie. Voor deze fotowedstrijd gaan we nog een stapje verder, we vragen aan jou om je allerbeste vakantiefoto in te sturen!

Zit je vakantie er weer op? Tijd om aan de slag te gaan met je vakantiefoto's! In digifoto Starter 3.2013 geven we je tips hoe je al die foto's het beste kunt selecteren, bewerken en beheren. Aan jou de taak om de allerbeste plaat uit te zoeken en in te sturen voor deze fotowedstrijd!

Stuur je foto in op Facebook

Meedoen met deze fotowedstrijd doe je via onze Facebookpagina. Je kunt hier eenvoudig je foto insturen via onze speciale app.

Klik hier om direct naar de app te gaan om je foto in te sturen.

Vakantiefotowedstrijd

Hoofdprijs: Sigma 18-250mm f/3.5-6.3 DC Macro OS HSM t.w.v. € 499,-

Win je de hoofdprijs, dan ga je voortaan op reis met deze superzoom! In digifoto Starter 3.2012 schreven we een test van deze lens. Sigma heeft de nieuwe 18-250mm flink verbeterd,
niet alleen is de superzoom kleiner en lichter dan zijn voorganger, ook de beeldkwaliteit is erg goed. Voeg daar het veelzijdige bereik en de mogelijkheid om objecten van zeer dichtbij te fotograferen aan toe en we kunnen niet anders concluderen dat de 18-250mm een echte aanrader is. Sigma maakt de 18-250mm in uitvoeringen voor Canon, Nikon Sigma en Sony.

Info: www.sigmabenelux.com

Tweede prijs: Rollei MGA-684 Statief

Als je er met de tweede prijs vandoor gaat, dan kan dit compacte en lichte Rollei-statief wel eens je ideale reisgenoot worden. De Rollei weegt maar 1,68 kilo maar kan wel 12 kilo aan cameraspullen dragen. Een statief zonder statiefkop is ook maar zo kaal, daarom zit er op de MGA-684 een compact maar stevig balhoofd, waarmee je je camera in een mum van tijd stevig en stabiel hebt staan.

Info: www.rollei.com

Derde prijs: Rollei DSLR Vintage Bag

We geven het misschien niet graag toe, maar wij fotografen zijn een ijdel volkje. Met deze fraaie kunstlederen retrotas hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken over je 'looks'. De tas biedt plaats aan een spiegelreflexcamera en een of twee extra lenzen. Dankzij het waterbestendige materiaal aan de buitenkant en de zachte voering aan de binnenkant, is je camera goed beschermd.

Info: www.rollei.com

Met dank aan Sigma Benelux en Rollei voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van laurawessels

Tot wanneer kun je je foto inzenden? Bij de wedstrijd Natuurfotografie staat wel een sluitingsdatum.

Alvast bedankt.

Gr. Laura

afbeelding van Anonymous

1 nov

afbeelding van Thijs Broens

vacantie foto uitzicht op Volendam

afbeelding van Jan steylemans

Beste,
Vraagje: wat is de publieksprijs? Er zijn zoveel topinzendingen!
Leuke wedstrijd!!! Keep on clicking! X

afbeelding van Laura Zijlmans

word vandaag de winnaar gekozen?
de week van 4 november is op vandaag na voorbij>?

afbeelding van Patricia Geeraerts

Wanneer en waar worden de winnaars bekend gemaakt van deze wedstrijd? Vriendelijke groeten en fijn weekend verder

afbeelding van Anonymous

Vreemd! dat de voorwaarden zijn verandert?????

afbeelding van Anonymous

ja ben je blij met veel stemmen, dat je op 1 , 2 of 3 staat, dat je een mooie prijs hebt,en dan gaat het nog niet door mischien. en nu ineens veranderen de voorwaarden dat de redactie een winnaar kiest en dat de meeste stemmen een publieksprijs wint... voorwaarden mag en kan je niet zomaar veranderen naar mijn mening. geef het goed aan in de voorwaarden VOORDAT je een wedstrijd maakt, maar verander ze niet op het laatste moment.

afbeelding van Anonymous

JA dat zag ik ook al ! ik vind het raar dat er nu ineens een publieksprijs word uitgereikt, terwijl dit eerst niet was... niet echt eerlijk lijkt mij

afbeelding van Anonymous

Beetje raar dat jullie de voorwaarden ineens aanpassen! Dat is gewoon oneerlijk en zou ook niet eens moeten mogen zoiets!

afbeelding van Anonymous

ik heb ook heel veel stemmen en sta in de top 3.
Heb veel reclame voor digifotostarter gemaakt, ook voor mijn stemmen natuurlijk, want diegene die de meeste stemmen had zou prijs hebben.
ik neem aan dat ze er wel wat mee doen, want verder is digifotostarter een goeie en fijne site ben ook van plan om een abonnement op het blad te nemen.

afbeelding van Anonymous

ja echt niet eerlijk, ik sta ook in de top 3 en heb ook veel reclame gemaakt voor digifoto starter en ook veel stemmen gekregen, echt heel oneerlijk.
de voorwaarden kun je niet zomaar veranderen...

afbeelding van Julian

Bedankt voor alle reacties. Jullie hebben gelijk, onze intentie om de foto's te jureren is niet goed gecommuniceerd, daarom zullen we de winnaars deze keer aan de hand van het aantal stemmen bepalen. Excuses voor de onduidelijkheid.

De uitslag is hier te vinden: klik