Fotostudio Outlet: 24 en 25 November in Hank (Zuid-Holland)

jesse kraal 1895
Zaterdag 24 en zondag 25 november vind voor de tweede keer de Fotostudio Outlet plaats, ditmaal in het Uivernest in Hank (Zuid-Holland). Tijdens dit weekend kun je studioapparatuur voor zeer scherpe prijzen kopen en kun je ook deelnemen aan diverse workshops.

De Fotostudio Outlet vindt plaats in Hank, vlakboven Raamsdonkveer, vlak aan de A27 (zie kaart onderaan het bericht). Goed bereikbaar dus. Tijdens dit weekend kun je diverse studiobenodigdheden zoals flitsers, softboxen, achtergronden en meer kopen met forse kortingen. 'Eigenlijk verkopen we alles behalve de camera's zelf', aldus organisator Menno Ritsema van Rittz/Holland Vision. Op de website van Fotostudio Outlet lezen we dat je al vanaf 37,50 een flitslamp kunt kopen. Benieuwd wat voor prijzen je verder kunt verwachten? Je vindt een lijst op de website. Toegang tot het evenement is gratis.

360-graden fotografie

Behalve de bekende studioapparatuur, verkoopt organisator Rittz/Holland Vision ook de benodigde apparatuur voor 360-graden productfotografie. Doormiddel van een draaitafel en speciale software kun je 3D-presentaties maken van de producten die je verkoopt. Handig voor webshops bijvoorbeeld. Op beide dagen zullen er demonstraties zijn van deze apparatuur van fabrikant: Alphashot.

Workshops

Behalve studioapparatuur en benodigdheden kun je gedurende het weekend ook een aantal workshops volgen. Zo is er een fotowandeling door een nabij gelegen natuurgebied, is er een workshop over fotograferen met je smartphone en het gebruik van apps en geeft Playboy-fotograaf Patrick Kaas tekst en uitleg over glamourfotografie. Deze workshops kosten 10 euro en duren één uur. Uitzondering zijn de twee uur durende workshops over het werken met studioapparatuur, deze kosten 19 euro. Aanmelden kan via de website van Fotostudio Outlet.

Locatie

Fotostudio Outlet wordt gehouden op zaterdag 24 en zondag 25 november van 10.00 uur tot 17.00 uur in 't Uivernest, Kerkstraat 9-11 in Hank.


Grotere kaart weergeven

afbeelding van jesse kraal
Door: Jesse Kraal

Jesse Kraal | Redacteur

Jesse (26) is naast zijn werk als redacteur bij DIGIFOTO ook zelfstandig fotograaf. Je kunt rustig stellen dat fotografie, zowel digitaal als analoog, zijn passie is.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Bekijk alle artikelen van Jesse