Fotoserie: verrast in hun privacy!

Fotoserie: verrast in hun privacy!

Fokelien Broekstra 587
Wij mensen kunnen verschrikkelijk schrikken als iemand onverwachts achter ons staat. Sommige mensen schrikken en blijven stokstijf staan, anderen gooien iets op de grond en weer een ander gaat in de aanval. Fotograf bez Talentu maakte er een bijzondere fotoreportage van.

Schrikreactie

Ieder mens schrikt op een andere manier. Het hangt af van de situatie, de persoon die je laat schrikken en hoe jou natuurlijk houding op een onverwachts moment is.  De een zal je een klap in je gezicht geven de ander laat alles uit zijn handen vallen en verstijft. Voor Fotograf bes Talentu was deze bijzondere reactie van mensen de aanleiding om een fotoserie te gaan maken.

Fotograf bes Talentu

Fotograf bez Talentu betekent in het Tsjechisch: Fotograaf zonder talent. De fotograaf wil hiermee niet zeggen dat hij geen talent heeft. Hij wil juist dat de mensen en potentiële klanten zijn werk niet overschatten. Op de website heeft de fotograaf een prachtig portfolio staan met vele prachtige foto’s. Volgens ons kan de fotograaf zijn naam beter aanpassen naar Fotograf s Talentu (Fotograaf met talent).  

Wat vind jij van het werk van de fotograaf? Bekijk meer van zijn werk op de website

 

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien