Fotoserie: Mensen als dier

Fotoserie: Mensen als dier

Senta Bemelman 775
Bij deze fotoserie worden mensen op een grappige manier als dier weggezet. Buzzfeed brengt de natuur op een leuke manier dichtbij. Bekijk de foto’s!

Een schattige pandabeer, of een klein aapje die hoog in de boom klimt. Willen we allemaal niet stiekem voor een dag een dier zijn? Bij Buzzfeed hebben ze die gedachte werkelijkheid gemaakt en doken de medewerkers de dierenwereld (en verkleedkist) in.
Bekijk de ludieke beelden hieronder. Alle foto’ s en het verhaal achter iedere plaat vind je hier.

Foto's samengevoegd, gemaakt door Buzzfeed

Inspiratie

De fotoreeks is een ludieke actie, maar kan ook inspirerend zijn. Kijk in je omgeving naar onderwerpen die je interesseren en gebruik dit als uitgangspunt voor je volgende fotoshoot. Probeer eens een grappig concept op te zetten of op een spontane manier te werken. Laat je reeks standaard poses en attributen een dag in de kast en kleur buiten de lijnen. Een gekke fotoshoot is niet alleen ontspannend, maar ook een goede manier om te leren hoe jij je model op zijn of haar gemak stelt.

Buzzfeed

Op buzzfeed komen uiteenlopende onderwerpen aan bod. Van fotografiereeksen met een twist tot how-to tutorials. Bekijk hier meer artikelen en video’s op Buzzfeed
 

afbeelding van Senta Bemelman

Senta Bemelman | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Senta