Fotoselectie van Week (#52-2014)

Fotoselectie van Week (#52-2014)

Marina Smits 1288
In de rubriek 'Fotoselectie van de week' zetten we een aantal inzendingen uit de lezersgallery in de schijnwerpers. Het is niet makkelijk om uit alle inzendingen wekelijks een keuze te maken, maar we hebben weer een selectie gemaakt! Heb je deze week een foto ingezonden? Dan heb je kans dat je er bij staat. We lichten onze selectie toe.

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig mooie inzendingen. Ook kiezen we iedere vrijdag de foto van de week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina. In deze rubriek lichten we wekelijks een aantal ingezonden foto's uit op de website. Daarmee zetten we de makers van de foto's in het zonnetje en bieden we alle kijkers inspiratie aan om zelf aan de slag te gaan!

Zelf foto's insturen

Zelf foto's insturen naar onze lezersgallery? Dat kan eenvoudig met een gratis account op onze website. Klik hier voor een stap-voor-stap uitleg over het maken van een account en het insturen van foto's.

Fotoselectie van de week

Foto © H.W. Remerie

 

Een toepasselijkeplaat voor bij de feestdagen. Deze kerstverlichting geeft duidelijk de sfeer aan van deze dagen. H.W. Remerie heeft er een creatieve foto van gemaakt. We roepen deze foto uit tot 'foto van de week'. Daarmee staat de foto een week lang boven aan onze Facebookpagina en H.W. Remerie wint de laatste Snoecks 2015!


Foto © Marit Hilarius

 

Marit heeft er weer iets moois van weten te maken met deze foto. De compositie is zeer goed gelukt met de vogel.  


Foto © Rob

 

's Ochtendsvroeg naar buiten gaan met je camera kan prachtige beelden opleveren. Dat laat Rob zeker zien met deze mooie foto.


Foto © Meta Boer

 

Een dramatische wolkenlucht is altijd leuk om te fotograferen, maar je moet er wel een juiste ondergrond bij vinden. Meta heeft een fraaie foto gemaakt waar zowel de lucht als de grond prachtig is. 


Foto © Femke Heutink

 

Ziet het er niet schattig uit? Het is niet eenvoudig om de kleine voetjes stil te krijgen, maar Femke weet daar wel raad mee.


Foto © Lemsteraak

 

Een fraai plaatje van Lemstraak. De mensen die door de mistbalk lopen, zorgen voor een mooie sfeer.


Foto © KunstartVlaanderen

Portretteren is niet gemakkelijk, maar KunstartVlaanderen laat ook zijn creatieve kanten zien met deze foto. 


Foto © Natasja Juist

 

Lekker luieren op een dekentje. Dat is wat de meeste honden het liefst doen. Het blijft toch een leuk beeld!


Foto © Roy de Boer

Vogels fotograferen is een vak apart. Geduld is daarbij erg belangrijk en dat heeft Roy blijkbaar, want hij heeft deze mooi plaat gemaakt.


Foto © Marjolijn de Jongh

 

De naam van deze foto zegt al genoeg: 'Fire in the sky'. Heel mooi gemaakt door Marjolijn.