Fotoselectie van de Week (#51-2014)

Fotoselectie van Week (#51-2014)

Jooshua Franssen 1735
In de rubriek 'Fotoselectie van de week' zetten we een aantal inzendingen uit de lezersgallery in de schijnwerpers. Het is niet makkelijk om uit alle inzendingen wekelijks een keuze te maken, maar we hebben weer een selectie gemaakt! Heb je deze week een foto ingezonden? Dan heb je kans dat je er bij staat. We lichten onze selectie toe.

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig mooie inzendingen. Ook kiezen we iedere vrijdag de foto van de week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we wekelijks een aantal ingezonden foto's uit op de website. Daarmee zetten we de makers van de foto's in het zonnetje en bieden we alle kijkers inspiratie aan om zelf aan de slag te gaan!

Zelf foto's insturen

Zelf foto's insturen naar onze lezersgallery? Dat kan eenvoudig met een gratis account op onze website. Klik hier voor een stap-voor-stap uitleg over het maken van een account en het insturen van foto's.

Fotoselectie van de week

Foto © Knoeri FastSneeuw, kou en wind kunnen ons niet binnenhouden...

Foto © Knoeri Fast

digifoto Starter 04.2014 ligt vanaf vandaag in de schappen met een winterthema. De foto van Knoeri Fast past hier bijzonder mooi bij, geen betere manier om de nieuwe editie een week lang te ondersteunen. We hebben deze foto dan ook uitgeroepen tot 'foto van de week'. Daarmee staat de foto een week lang boven aan onze Facebookpagina en Knoeri Fast wint Snoeks 2015!


Foto © Annemieke Stuij - View from a bridge

Foto © Annemieke Stuij

Het is een tijdje geleden dat het uitzicht er zo uitzag, maar deze plaat is niet alleen fraai, het is ook een lekker oerhollands beeld.


Foto © Andre Rooseleer - Soft Color

Foto © Andre Rooseleer

Een bijzonder experiment van André. Wat lijkt op kleurstof of inkt in water geeft een mooi effect en een plezierige mystieke foto om naar te kijken.


Foto © KunstartVlaanderen - Uw kerstkadootje

Foto © KunstartVlaanderen

Is het al kerst? Zo'n kerstkadootje van KunstartVlaanderen slaan we nooit af!


Foto © Kim Sieders  - Venise

Foto © Kim Sieders

Een prachtige portretfoto gemaakt door Kim. De expressie van haar model trekt meteen je aandacht en de zachte belichting maakt het helemaal af.


Foto © Sonia Chapelle - Winterpret in Brussel

Foto © Sonia Chapelle

Het is bijna kerst; grote kans dat je links of rechts al dingen tegenkomt die met kerst te maken hebben. Sonia kwam dit figuurtje tegen en maakt een prachtige foto met fraaie bokeh!

afbeelding van Jooshua Franssen

Jooshua Franssen | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jooshua