Fotoselectie van Week (#50-2014)

Fotoselectie van Week (#50-2014)

Marina Smits 2859
In de rubriek 'Fotoselectie van de week' zetten we een aantal inzendingen uit de lezersgallery in de schijnwerpers. Het is niet makkelijk om uit alle inzendingen wekelijks een keuze te maken, maar we hebben weer een selectie gemaakt! Heb je deze week een foto ingezonden? Dan heb je kans dat je er bij staat. We lichten onze selectie toe.

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig mooie inzendingen. Ook kiezen we iedere vrijdag de foto van de week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we wekelijks een aantal ingezonden foto's uit op de website. Daarmee zetten we de makers van de foto's in het zonnetje en bieden we alle kijkers inspiratie aan om zelf aan de slag te gaan!

Zelf foto's insturen

Zelf foto's insturen naar onze lezersgallery? Dat kan eenvoudig met een gratis account op onze website. Klik hier voor een stap-voor-stap uitleg over het maken van een account en het insturen van foto's.

Fotoselectie van de week

Foto © Wim van de Water - 178 Bottles, 1 message

De naam van de foto zegt al genoeg '178 bottles, 1 message'. Een fraaie foto van Wim tijdens het Amsterdam Light festival. We hebben deze foto dan ook uitgeroepen tot 'foto van de week'. Daarmee staat de foto een week lang boven aan onze Facebookpagina!


Foto © Marjolijn de Jongh - Pretty in pink

Bloemetjes fotograferen blijft leuk. Toch is het lastig om de de goede compositie te krijgen. Marjolijn is dat aardig gelukt. 


Foto © Femke Heutink - Serie Brabant 

Laaghangende mist. Een goed moment om mooie beelden te schieten. Femke heeft dat dan ook gedaan en daar is deze mooie foto uitgekomen.


Foto © Jantine te Molder - Grote vriendjes

 

Wat een leuk zicht. De hond is bijna even groot als het meisje, maar ze staan er fantastisch op. Erg leuk gedaan door Jantine!


Foto © Lieselot - Noorderlicht

Het noorderlicht is een fenomeen dat iedereen wel eens in werkelijkheid wil aanschouwen. Zo vanzelfsprekend is dat echter niet, maar Lieselot is het zelfs gelukt er een foto van te maken.


Foto © Jochem van der Blom - Dragons head

Zo te zien is Jochem dit jaar naar het China Light festival geweest in Utrecht, waar hij deze plaat heeft geschoten.

afbeelding van Jochem van der Blom

Kijk aan! Leuk om zo je eigen foto terug te zien op de website :)