Fotoselectie van Week (#49-2014)

Fotoselectie van Week (#49-2014)

Marina Smits 977
In de rubriek 'Fotoselectie van de week' zetten we een aantal inzendingen uit de lezersgallery in de schijnwerpers. Het is niet makkelijk om uit alle inzendingen wekelijks een keuze te maken, maar we hebben weer een selectie gemaakt! Heb je deze week een foto ingezonden? Dan heb je kans dat je er bij staat. We lichten onze selectie toe.

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig mooie inzendingen. Ook kiezen we iedere vrijdag de foto van de week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we wekelijks een aantal ingezonden foto's uit op de website. Daarmee zetten we de makers van de foto's in het zonnetje en bieden we alle kijkers inspiratie aan om zelf aan de slag te gaan!

Zelf foto's insturen

Zelf foto's insturen naar onze lezersgallery? Dat kan eenvoudig met een gratis account op onze website. Klik hier voor een stap-voor-stap uitleg over het maken van een account en het insturen van foto's.

Fotoselectie van de week

Foto © Jantsje Bron - Hemelum in de sneeuw

Wat geeft een groter wintergevoel dan een foto met sneeuw? Deze foto met de laagstaande zon een en fraaie compositie heeft een mooie foto opgeleverd. We hebben deze foto dan ook uitgeroepen tot 'foto van de week'. Daarmee staat de foto een week lang boven aan onze Facebookpagina!


Foto © Renate Oskam - Rainy Days

 

Deze meneer haalt liever geen nat pak en heeft daarom zijn paraplu maar uitgeklapt. De strakke lijnen en de kleuren maken dit plaatje compleet.


Foto © Hetwie van der Putten - Baden in het eerste licht

 

Baden in het eerste licht. Zo luidt de titel van deze foto. Door de zonnestralen ligt de nadruk precies op de juiste plek.


Foto © Willie Wilting - Vogel lekkerland

 

Lekker genieten van al het eten. Deze twee koolmeesjes zitten hier wel goed. De timing van Willie om deze foto te maken is dan ook perfect. 


Foto © Krista van de Papeliere - Winterlandschap

Tijdens je ochtendwandeling om mooie foto's te schieten een wit laagje vorst op het wandelpad tegenkomen levert mooite beelden op. 


Foto © Monique van Kootwijk - Draaitrap

Blijf niet te lang naar deze foto kijken, het lijkt net alsof de lijnen van de trap hypnotiserend werken. Een hele fraaie foto van Monique!