Fotoselectie van Week (#48-2014)

Fotoselectie van Week (#48-2014)

Joni Hendrix 1195
In de rubriek 'Fotoselectie van de week' zetten we een aantal inzendingen uit de lezersgallery in de schijnwerpers. Het is niet makkelijk om uit alle inzendingen wekelijks een keuze te maken, maar we hebben weer een selectie gemaakt! Heb je deze week een foto ingezonden? Dan heb je kans dat je er bij staat. We lichten onze selectie toe.

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig mooie inzendingen. Ook kiezen we iedere vrijdag de foto van de week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we wekelijks een aantal ingezonden foto's uit op de website. Daarmee zetten we de makers van de foto's in het zonnetje en bieden we alle kijkers inspiratie aan om zelf aan de slag te gaan!

Zelf foto's insturen

Zelf foto's insturen naar onze lezersgallery? Dat kan eenvoudig met een gratis account op onze website. Klik hier voor een stap-voor-stap uitleg over het maken van een account en het insturen van foto's.

Fotoselectie van de week

Foto © Henk Pijnappels- Gestapeld

Dat op een winnende foto niet altijd een landschap, persoon of een dier moet staan, bewijst Henk met deze foto. Wat een pracht plaat! Goed gezien hoor. We hebben deze foto dan ook uitgeroepen tot 'foto van de week'. Daarmee staat de foto een week lang boven aan onze Facebookpagina en Henk wint Snoecks 2015! Gefeliciteerd.


Foto © Winnybiets- Onderweg

Waar zal deze vogel naartoe vliegen? Misschien wel naar een lekker warm eiland. Dat willen wij ook wel. De dreigende lucht maakt deze foto helemaal af.


Foto © Martijn Huijskens- DSM by night

Zo hebben wij DSM nog nooit gezien! Goed gespot hoor Martijn, deze foto is prachtig.


Foto © Ellen Wissink- sinwellturm

Er lijkt geen einde te komen aan de trap. We worden er een beetje duizelig van, maar mooi geschoten Ellen! Niet iedereen zal van een trap zo’n toffe foto kunnen maken.


Foto © H.W. Remerie- Lieveheerbeestje

Hopelijk kan dit lieveheersbeestje goed vliegen, want het lijkt erop dat het van de tak af gaat vallen. Mooie scherptediepte ook, top gedaan!


Foto © Jantsje Bron - Gevangen in dauw

Jantsje blijft ons verrassen met haar foto’s. Ook deze pracht plaat weer. Wat een geweldige foto, super gezien. Blijf zulke foto’s maken, we zijn benieuwd naar de volgende!


Foto © Gilbert de Bruijn- Wandelaars

Heerlijk een avondwandeling maken, daar houden wij ook wel van. Zeker als het er zo uitziet als op deze foto. Mooi gefotografeerd Gilbert!


afbeelding van Wilma Menting

Hij is prachtig !

afbeelding van Wilma Menting

Hij is prachtig !