Fotoselectie van de Week (#47-2014)

Fotoselectie van Week (#47-2014)

Jooshua Franssen 963
In de rubriek 'Fotoselectie van de week' zetten we een aantal inzendingen uit de lezersgallery in de schijnwerpers. Het is niet makkelijk om uit alle inzendingen wekelijks een keuze te maken, maar we hebben weer een selectie gemaakt! Heb je deze week een foto ingezonden? Dan heb je kans dat je er bij staat. We lichten onze selectie toe.

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig mooie inzendingen. Ook kiezen we iedere vrijdag de foto van de week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we wekelijks een aantal ingezonden foto's uit op de website. Daarmee zetten we de makers van de foto's in het zonnetje en bieden we alle kijkers inspiratie aan om zelf aan de slag te gaan!

Zelf foto's insturen

Zelf foto's insturen naar onze lezersgallery? Dat kan eenvoudig met een gratis account op onze website. Klik hier voor een stap-voor-stap uitleg over het maken van een account en het insturen van foto's.

Fotoselectie van de week

Foto © Lieselot - 'Sunset'

Foto © Lieselot
Foto © Lieselot

Een prachtige zonsondergang. De heerlijke warme kleuren geven ons een warm gevoel, iets wat wel zo prettig is tijdens deze koudere dagen. We hebben deze foto dan ook uitgeroepen tot 'foto van de week'. Daarmee staat de foto een week lang boven aan onze Facebookpagina!


Foto © Monique van Kootwijk - 'Ree'

Foto © Monique van Kootwijk

Monique legde deze Ree op de foto vast. Zou Monique gespot zijn door de kleine ree? Niet dat het uitmaakt, want het is een leuke foto!


Foto © Fernand de Canne - 'Gent, Zandberg'

Foto © Fernand de Canne 

Een bijzondere foto van Fernand de Canne. Vooral de vrouw op haar hakken aan de bovenkant van de foto doet ons afvragen wat er hier precies afspeelt.. Een intrigerende foto!


Foto © Marc Brouwer - 'Bloem'

Foto © Marc Brouwer

Een heerlijke macrofoto gemaakt door Marc Brouwer, met frisse lichte kleuren en haarscherpe focus.


Foto © Tony Traa - 'Boswandeling'

Foto © Tony Traa
Foto © Tony Traa

We zijn inmiddels de prachtige foto's van Tony wel gewend en we kunnen er geen genoeg van krijgen. Ga zo door Tony!


Foto © Grazina Stravinskaite - 'Herfstkleuren'

Foto © Grazina Stravinskaite
Foto © Grazina Stravinskaite

Deze herfstfoto van Grazina zit niet alleen vol met herfstkleuren, maar heeft ook een bijzondere compositie waardoor we wat langer naar de foto blijven kijken. Chapeau!


Foto © Marc Telkamp - 'Stunt'

Foto © Marc Telkamp
Foto © Marc Telkamp

Niet alleen is de stunt een uitdaging, maar het vastleggen van de stunt in kwestie moet ook geen makkie zijn geweest. Toch heeft Marc het geflikt!

afbeelding van Jooshua Franssen

Jooshua Franssen | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jooshua