Fotoselectie van Week (#46-2014)

Fotoselectie van Week (#46-2014)

Joni Hendrix 1219
In de rubriek 'Fotoselectie van de week' zetten we een aantal inzendingen uit de lezersgallery in de schijnwerpers. Het is niet makkelijk om uit alle inzendingen wekelijks een keuze te maken, maar we hebben weer een selectie gemaakt! Heb je deze week een foto ingezonden? Dan heb je kans dat je er bij staat. We lichten onze selectie toe

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig mooie inzendingen. Ook kiezen we iedere vrijdag de foto van de week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we wekelijks een aantal ingezonden foto's uit op de website. Daarmee zetten we de makers van de foto's in het zonnetje en bieden we alle kijkers inspiratie aan om zelf aan de slag te gaan!

Zelf foto's insturen

Zelf foto's insturen naar onze lezersgallery? Dat kan eenvoudig met een gratis account op onze website. Klik hier voor een stap-voor-stap uitleg over het maken van een account en het insturen van foto's.

Fotoselectie van de week

Foto © Melanie Mulder - 'Falling'

Wij willen ook wel zo mooi boven het water zweven hoor Melanie. Wat een geweldig mooie foto! We hebben deze foto dan ook uitgeroepen tot 'foto van de week'. Daarmee staat de foto een week lang boven aan onze Facebookpagina!


Foto © Ferry Krauweel - 'Heerlijk wakker worden'

Wat een kleuren en wat zijn de schapen nieuwsgierig zeg, ze poseren wel mooi voor Ferry. Zo willen wij ook wel iedere ochtend wakker worden.


Foto © beve28 - 'Into the hole'

Wat goed gezien zeg! Deze slak probeert zich te verstoppen, maar toch is 'ie gespot. Ook knap gefotografeerd, de focus ligt op de slak, daardoor is er een mooie dieptewerking in de foto.


Foto © Jantine te Molder - 'Lochemse berg'

Prachtig! Dat is het woord wat deze foto het beste beschrijft. Wat een kleuren, hét herfstgevoel als je het aan ons vraagt. We krijgen meteen zin om een herfstwandeling te maken.


Foto © Marc Telkamp - 'Church in color'

Deze foto maakte Marc tijdens GLOW 2014 in Eindhoven en de kleuren knallen uit de foto.


Foto © Erik Bertels- 'Centraal Station IV'

Zou Erik deze foto gemaakt hebben, omdat hij de trein had gemist? Dan mag hij vaker de trein missen, want dit is wel een toffe foto.


Foto © Anne Droogsma- 'Shirley'

Wat een lief koppie! Zou Shirley zo geposeerd hebben of is ze ergens heel erg verbaasd over?