Fotoselectie van Week (#45-2014)

Fotoselectie van Week (#45-2014)

Joni Hendrix 817
In de rubriek 'Fotoselectie van de week' zetten we een aantal inzendingen uit de lezersgallery in de schijnwerpers. Het is niet makkelijk om uit alle inzendingen wekelijks een keuze te maken, maar we hebben weer een selectie gemaakt! Heb je deze week een foto ingezonden? Dan heb je kans dat je er bij staat. We lichten onze selectie toe.

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig mooie inzendingen. Ook kiezen we iedere vrijdag de foto van de week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we wekelijks een aantal ingezonden foto's uit op de website. Daarmee zetten we de makers van de foto's in het zonnetje en bieden we alle kijkers inspiratie aan om zelf aan de slag te gaan!

Zelf foto's insturen

Zelf foto's insturen naar onze lezersgallery? Dat kan eenvoudig met een gratis account op onze website. Klik hier voor een stap-voor-stap uitleg over het maken van een account en het insturen van foto's.

Fotoselectie van de week

Foto © Marc Telkamp - 'seagull'

Foto © Marc Telkamp

Deze zeemeeuw komt recht op ons af vliegen, we willen ons al bijna bukken. Wat een prachtige plaat. We hebben deze foto dan ook uitgeroepen tot 'foto van de week'. Daarmee staat de foto een week lang boven aan onze Facebookpagina!


Foto © Marja Riedstra - 'Nieuwsgierig'

Foto © Marja Riedstra

"Heb ik iets van je aan?" Deze koeien zijn wel heel nieuwsgierig. Zouden de koeien naar Marja kijken of is er iets anders interessants aan de hand? In ieder geval lekker grauw, heerlijke herfstemming: prima plaat om naar te kijken!


Foto © Jantine te Molder- 'Zonsondergang'

Foto © Jantine te Molder

Een zonsondergang als deze willen we iedere dag wel meemaken. De grijzestrepen in de lucht steken mooi af tegen de achtergrond. Wat een kleuren! Knap gedaan hoor Jantine.


Foto © Riekel de Groot- 'Stippen'

Wat een mysterieuze foto! Wat is het precies? De titel van de foto verklaart veel: stippen. Als je goed kijkt, zie je natuurlijk dat het stippen van een paddestoel zijn, maar op deze manier trekt Riekel je in een mysterieuze wereld...


Foto © Amanda Tielrooy - 'Herfst'

Foto © Amanda Tielrooy

Wat ziet dit er schattig uit zeg! Een familie paddestoelen bij elkaar en wat een kleuren! Dit is het ultieme herfstgevoel als je het aan ons vraagt.


Foto © Marianne Vink -'Kleinste uil'

Deze foto trekt toch meteen je aandacht? Wat een schatje. Door de onscherpe achtergrond springt de uil er nog meer uit. Goed gedaan Marianne!


Foto ©  Jantsje Bron -'Geweizwam'

Wat hebben wij een geluk dat onze lezers de foto's altijd voorzien van een passende titel. Het was anders lastig te ontrafelen geweest wat precies op deze foto staat. Een ding weten we zeker: Janstje had een scherp oog om deze waterdruppels te zien hangen aan deze zwam!