Fotoselectie van Week (#43-2014)

Fotoselectie van Week (#44-2014)

Jooshua Franssen 916
In de rubriek 'Fotoselectie van de week' zetten we een aantal inzendingen uit de lezersgallery in de schijnwerpers. Het is niet makkelijk om uit alle inzendingen wekelijks een keuze te maken, maar we hebben weer een selectie gemaakt! Heb je deze week een foto ingezonden? Dan heb je kans dat je er bij staat. We lichten onze selectie toe.

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig mooie inzendingen. Ook kiezen we iedere vrijdag de foto van de week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we wekelijks een aantal ingezonden foto's uit op de website. Daarmee zetten we de makers van de foto's in het zonnetje en bieden we alle kijkers inspiratie aan om zelf aan de slag te gaan!

Zelf foto's insturen

Zelf foto's insturen naar onze lezersgallery? Dat kan eenvoudig met een gratis account op onze website. Klik hier voor een stap-voor-stap uitleg over het maken van een account en het insturen van foto's.

Fotoselectie van de week

Foto © Sietse van der Gaast - 'Waterval om in te lijsten'

Foto © Sietse van der Gaast

Een overvloed aan herfstkleuren zit er in deze foto. Wij horen het water zachtjes stromen als we onze ogen sluiten, een prachtige plaat als je het aan ons vraagt. We hebben deze foto dan ook uitgeroepen tot 'foto van de week'. Daarmee staat de foto een week lang boven aan onze Facebookpagina!


Foto © Joke Botter - 'Mtb'

Foto © Joke Botter

Net als vuur heeft water iets magisch. Water geeft ons leven, maar ook een mogelijkheid tot een leuke plaat, zoals deze foto van Joke Botter. Als deze mountainbike nu nog niet schoon is, weten we het ook niet meer.


Foto © Renate Oskam - 'Universiteitsbibliotheek Leuven'

Foto © Renate Oskam

Renate Oskam is een van onze vaste lezers die vaker prachtige foto's instuurt, zoals deze foto van de Universiteitsbibliotheek in Leuven.


Foto © Femke Heutink - 'Chefchaouen'

Foto © Femke Heutink

Overweldigend blauw, maar tegelijkertijd toch weer interessant om naar te kijken. Waarom zoveel blauw is gebruikt, zullen we niet weten..


Foto © Tony Traa - 'Kuifmeesje'

Foto © Tony Traa

Tony stuurt ons vaker haarscherpe foto's toe. Ook deze keer is het raak met dit fraaie plaatje van een Kuifmeesje. Lekker hip vogeltje, vind je niet?


Foto © Maaiway - 'Zussen in de tuin'

Foto © Maaiway

Twee zussen in de tuin en ze springen heerlijk uit de foto door hun kleurige kleding. De mooie zachte onscherpe achtergrond stoort niet en geeft een goed gevoel van diepte in de foto.

afbeelding van Jooshua Franssen

Jooshua Franssen | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jooshua