Fotoselectie van de Week (#41-2014)

Fotoselectie van Week (#41-2014)

Jooshua Franssen 1417
In de rubriek 'Fotoselectie van de week' zetten we een aantal inzendingen uit de lezersgallery in de schijnwerpers. Het is niet makkelijk om uit alle inzendingen wekelijks een keuze te maken, maar we hebben weer een selectie gemaakt! Heb je deze week een foto ingezonden? Dan heb je kans dat je er bij staat. We lichten onze selectie toe.

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig mooie inzendingen. Ook kiezen we iedere vrijdag de foto van de week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we wekelijks een aantal ingezonden foto's uit op de website. Daarmee zetten we de makers van de foto's in het zonnetje en bieden we alle kijkers inspiratie aan om zelf aan de slag te gaan!

Zelf foto's insturen

Zelf foto's insturen naar onze lezersgallery? Dat kan eenvoudig met een gratis account op onze website. Klik hier voor een stap-voor-stap uitleg over het maken van een account en het insturen van foto's.

Fotoselectie van de week

Foto © Geeziena Ubels - 'Op reis'

Foto © Geeziena Ubels

Ze zeggen wel eens: 'een foto zegt meer dan duizend woorden'. Deze krachtige foto van Geeziena Ubels geeft je een gevoel van een verhaal. Een verhaal waar de jonge dame op reis gaat, maar waarheen? En waarom alleen? De foto zet je aan het denken en dat is altijd knap! We hebben deze foto dan ook uitgeroepen tot 'foto van de week'. Daarmee staat de foto een week lang boven aan onze Facebookpagina!


Foto © Birglo Outdoor Photography - 'Amsterdam in de avond'

Amsterdam bij nacht. Verlichte grachten en grachtenpanden; de stad leeft en staat niet stil!


Foto © Lia Altink - 'Misty morning'

Weer zo'n heerlijke herfstplaat. Een weiland gehuld in de mist met daarvoor een hek. Houd je de mist op het veld, hek?


Foto © Raymond Koopman - 'Rood met witte stippen'

Iconisch herfstplaatje: rood met witte stippen! Nu nog een bijbehorend kaboutertje vinden..


Foto © Erik Bertels - 'Fotografisch zelfportret'

Een foto, van iemand die een foto maakt met op de achtergrond een prachtig uitzicht. Fotoception met een selfie..


Foto © Meta Boer - 'Herfst aan de vesting'

Het mooie van de herst is de overvloed aan verschillende kleuren. Rood, bruin, groen, geel, oranje; alle kleuren zie je in herfst terug. Even een moment van rust, dat geeft deze foto van Meta Boer je in elk geval!

afbeelding van Jooshua Franssen

Jooshua Franssen | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jooshua