Fotoselectie van de Week (#40-2014)

Fotoselectie van Week (#40-2014)

Jooshua Franssen 1377
In de rubriek 'Fotoselectie van de week' zetten we een aantal inzendingen uit de lezersgallery in de schijnwerpers. Het is niet makkelijk om uit alle inzendingen wekelijks een keuze te maken, maar we hebben weer een selectie gemaakt! Heb je deze week een foto ingezonden? Dan heb je kans dat je er bij staat. We lichten onze selectie toe.

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig mooie inzendingen. Ook kiezen we iedere vrijdag de foto van de week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we wekelijks een aantal ingezonden foto's uit op de website. Daarmee zetten we de makers van de foto's in het zonnetje en bieden we alle kijkers inspiratie aan om zelf aan de slag te gaan!

Zelf foto's insturen

Zelf foto's insturen naar onze lezersgallery? Dat kan eenvoudig met een gratis account op onze website. Klik hier voor een stap-voor-stap uitleg over het maken van een account en het insturen van foto's.

Fotoselectie van de week

Foto © Ferry Krauweel - 'Mistige landweg'

Foto © Ferry Krauweel

Wat beschrijft herfst nog beter dan landweggetjes met mist en een laagstaande gouden zon? Als deze foto dat niet doet, dan weten wij het ook niet meer, maar in elk geval is het een pracht plaat. We hebben deze foto dan ook uitgeroepen tot 'foto van de week'. Daarmee staat de foto een week lang boven aan onze Facebookpagina!


Foto © Wilfred Hilbers - 'Floating colours'

Foto © Wilfred Hilbers

Beladen met kleuren die van je scherm afspringen. Wilfred stuurde ons deze foto van een drijvende markt. Mooi al die kleuren!


Foto © Lema Micha - 'Grammene veld'

Foto ©

Een mooie landschapsfoto van Smashgraphics. Er zit een bepaalde nabewerking in die wij wel kunnen waarderen. Top!


Foto © Hans van den Broek - 'Femke'

Foto ©

Zwart-wit doet het altijd goed en zeker met een portretfoto. Hans heeft zijn model Femke goed vast weten te leggen.


Foto © Sonia Chapelle - 'Stoomlocomotief'

Foto ©

Deze foto van Sonia spreekt voor zich. Een prachtige zwart-wit bewerking geeft deze foto een krachtige uitstraling.


Foto © Natasja Juist - 'Kip in het veld'

Foto ©

Het enige wat ontbreekt aan de foto is een filmstijlachtige bewerking met bijbehorend onderschrift 'March of the chicken'. Zou de kip op de foto meteen Natasja achterna gegaan zijn na het maken van de foto?


Foto © Kim Sieders - 'Larissa'

Foto ©

Een mooie, zachte portretfoto gemaakt door Kim Sieders van haar model Larissa. De zachte bokeh op de achtergrond maakt de foto goed af.

afbeelding van Jooshua Franssen

Jooshua Franssen | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jooshua