Fotoselectie van Week (#4-2015)

Fotoselectie van Week (#4-2015)

Jooshua Franssen 1488
In de rubriek 'Fotoselectie van de week' zetten we een aantal inzendingen uit de lezersgallery in de schijnwerpers. Het is niet makkelijk om uit alle inzendingen wekelijks een keuze te maken, maar we hebben weer een selectie gemaakt! Heb je deze week een foto ingezonden? Dan heb je kans dat je er bij staat. We lichten onze selectie toe.

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig mooie inzendingen. Ook kiezen we iedere vrijdag de foto van de week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we wekelijks een aantal ingezonden foto's uit op de website. Daarmee zetten we de makers van de foto's in het zonnetje en bieden we alle kijkers inspiratie aan om zelf aan de slag te gaan!

Prijs Weekwinnaar

Vanaf 2 januari tot en met vrijdag 30 januari, win je als weekwinnaar een een accu voor je fotocamera. De prijs voor de weekwinnaar wordt mede mogelijk gemaakt door Saake Shop!

Saake Shop

Zelf foto's insturen

Zelf foto's insturen naar onze lezersgallery? Dat kan eenvoudig met een gratis account op onze website. Klik hier voor een stap-voor-stap uitleg over het maken van een account en het insturen van foto's.

Fotoselectie van de week

Foto © Jozef de Fraine - Pools geweld

Foto ©Jozef de Fraine

Een spectaculaire foto van Jozef de Fraine! Deze foto zit boordevol actie, emotie, heeft een sterke compositie en laat je nog een beetje lachen ook. We hebben deze foto dan ook uitgeroepen tot 'foto van de week'. Daarmee staat de foto een week lang boven aan onze Facebookpagina!


Foto © Ron Meijer - Winter reus

Foto © Ron Meijer

Een mooie winterse plaat van Ron Meijer. Deze statige winterreus staat goed in beeld. De donkere stam van de boom steekt goed af door het verschil in contrast.


Foto © Marcel de Groot - The other tree

Foto © Marcel de Groot

Van een winterse boom, naar een droomachtige boom: deze plaat van Marcel de Groot heeft iets dromerigs, maar het is ook een zeer strakke plaat!


Foto © Jolanda Siemonsma - Horses

Foto © Jolanda Siemonsma

Goede compositie, scherp in beeld en vol met kleur; wij houden wel van dit soort foto's. Klasse Jolanda!


Foto © Fernand de Canne - Breendonk

Foto © Fernand de Canne

Een mysterieuze zwart-wit foto van Fernand de Canne. Loopt de persoon op de foto weg of komt die juist naar Fernand toe? En waarom deze foto? Lekker mysterieus, dat zet je aan het denken.


Foto © Lotte Hengst - Frozen Art

Foto © Lotte Hengst

IJsbloemen zijn een prachtig fenomeen om te zien en om te fotograferen. Deze foto van Lotte heeft de juiste kleuren mee; koel blauw en de ijsbloemen staan goed in beeld.


Foto © Miranda van Kessel - Rotterdam

Foto © Miranda van Kessel

Mooi zwart-wit is niet lelijk. Zeker wanneer het goed inzet wordt. Dat heeft Miranda van Kessel precies gedaan met deze foto. Prachtige lijnen en een sterk contrast!

afbeelding van Jooshua Franssen

Jooshua Franssen | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jooshua