Fotoselectie van Week (#38-2014)

Fotoselectie van Week (#38-2014)

Jooshua Franssen 1193
In de rubriek 'Fotoselectie van de week' zetten we een aantal inzendingen uit de lezersgallery in de schijnwerpers. Het is niet makkelijk om uit alle inzendingen wekelijks een keuze te maken, maar we hebben weer een selectie gemaakt! Heb je deze week een foto ingezonden? Dan heb je kans dat je er bij staat. We lichten onze selectie toe.

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig mooie inzendingen. Ook kiezen we iedere vrijdag de foto van de week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we wekelijks een aantal ingezonden foto's uit op de website. Daarmee zetten we de makers van de foto's in het zonnetje en bieden we alle kijkers inspiratie aan om zelf aan de slag te gaan!

Zelf foto's insturen

Zelf foto's insturen naar onze lezersgallery? Dat kan eenvoudig met een gratis account op onze website. Klik hier voor een stap-voor-stap uitleg over het maken van een account en het insturen van foto's.

Fotoselectie van de week

Foto © Margit Lampen - 'Bubble Joy'

Foto © Margit Lampen

Het is de afgelopen dagen heerlijk nazomers geweest. Tijd om nog even buiten te genieten, iets wat op deze foto goed te zien is! Plezier van de simpele dingen in het leven. We hebben deze foto dan ook uitgeroepen tot 'foto van de week'. Daarmee staat de foto een week lang boven aan onze Facebookpagina!


Foto © Tilly Meijer - 'Paard'

Foto © Tilly Meijer

Een prachtige foto gemaakt door Tilly Meijer. Haar foto van dit paard straalt kracht uit. Het doet ons bijna denken aan een bekend logo van een automerk...


Foto © Tony Traa - 'Een appeltje voor...'

Foto © Tony Traa 

Dat is weer eens wat anders dan een nootje of een klein hapje. Dit is een appel voor de dorst voor het kleine beestje en Tony heeft het weer statig vastgelegd.


Foto © Louise Triana - 'Kitten Liefde'

Foto © Louise Triana

Niets zo schattig als twee kleine kittens die liggen te slapen. Wij hebben gezien waarom Louise deze titel heeft gekozen, zien jullie het ook?


Foto © Maaiway - 'Kapiteinen'

Foto © Maaiway

Ze zeggen wel eens dat twee kapiteinen op een schip vragen om problemen is. Nou hier niet hoor. Deze twee kapiteiten poseren er zelfs voor als Maaike hun op de foto zet.


Foto © Renate Oskam - 'De Netkous'

Foto © Renate Oskam 

Renate gaat de laatste tijd op pad om stations te fotograferen en ook nu duikt ze weer op met een foto van een station. Weer een fraaie foto van Renate, zoals we wel meer in haar gallerij zien.


Foto © Nathan Vink - 'Parende IJsvogels'

Foto © Nathan Vink

Het is bijna een beetje voyeur. Deze foto is gemaakt door Nathan vink van twee parende ijsvogels. De hoeveelheid kleur en detail op de foto is in elk geval een pracht om te zien.


Foto © Mirjam Pielage - 'Tink'

Foto © Mirjam Pielage

Mirjam heeft de aandacht van 'Tink' weten te pakken en maakte deze foto. Wat zou de aandacht van Tink te pakken hebben gekregen? Geen idee, maar het is zeker een leuke foto om te zien.

afbeelding van Jooshua Franssen

Jooshua Franssen | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jooshua