Fotoselectie van de Week (#34-2014)

Fotoselectie van Week (#34-2014)

Jooshua Franssen 1130
In de rubriek 'Fotoselectie van de week' zetten we een aantal inzendingen uit de lezersgallery in de schijnwerpers. Het is niet makkelijk om uit alle inzendingen wekelijks een keuze te maken, maar we hebben weer een selectie gemaakt! Heb je deze week een foto ingezonden? Dan heb je kans dat je er bij staat. We lichten onze selectie toe.

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig mooie inzendingen. Ook kiezen we iedere vrijdag de foto van de week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we wekelijks een aantal ingezonden foto's uit op de website. Daarmee zetten we de makers van de foto's in het zonnetje en bieden we alle kijkers inspiratie aan om zelf aan de slag te gaan!

Zelf foto's insturen

Zelf foto's insturen naar onze lezersgallery? Dat kan eenvoudig met een gratis account op onze website. Klik hier voor een stap-voor-stap uitleg over het maken van een account en het insturen van foto's.

Fotoselectie van de week

Foto © Andre Rooseleer - 'Giftige Groene Kikker'

Foto © Andre Rooseleer

Andre stuurde deze foto in van een giftige groene kikker. Het is nog zomer, maar deze foto heeft een bepaald herstgevoel door de kleurcombinatie van de kikker en zijn omgeving. We hebben deze foto dan ook uitgeroepen tot 'foto van de week'. Daarmee staat de foto een week lang boven aan onze Facebookpagina!


Foto © Renate Oskam - 'Naar Boven'

Foto © Renate Oskam

Renate gaat in haar vrije tijd opzoek naar stations en andere locaties met prachtige lijnenspel, zoals op bovenstaande foto. Het is haar weer gelukt!


Foto © Dirk van den Berghen - 'Dauwdruppels'

Foto © Dirk van den Berghen

Je zal vroeg uit je bed moeten om een foto als deze te maken. In de dauwdruppels kan je de omgeving weerspiegeld zien. Erg bijzonder!


Foto © Jennifer Jacobs - 'Lovely Summer'

Foto © Jennifer Jacobs

De afgelopen weken hebben we heerlijk weer gehad, veel zon en blauwe lucht: Perfect voor een shoot buiten, en dat heeft Jennifer Jacobs ook gezien.


Foto © Jorrit Grimmelikhuijsen - 'Uttendorf - Oostenrijk'

Foto © Jorrit Grimmelikhuijsen

Een prachtplaat gemaakt in Oostenrijk door Jorrit Grimmelikhuijsen. De blauwe lucht steekt mooi af tegen de zwarte bergen bedekt met sneeuw. Hier kunnen we lang naar kijken.


Foto © Henk Pijnappels - 'St. Jan'

Foto © Henk Pijnappels

Lijnen, lijnen en nog eens lijnen. Deze sterke foto van Henk trekt je zo je beeldscherm in!


Foto © Helen van Zeben - 'Bijzondere Lucht'

Foto © Helen van Zeben

Goede timing van Helen van Zeben. Het lijkt net alsof de vogel door het wolkendek vliegt.


Foto © Natasja van den Broek - 'Gestreept'

Foto © Natasja van den Broek

Zou deze ringstaartmaki verlegen zijn geweest en daarom wegkijken? Of zit het beestje gewoon als model te wachten op Natasja? Het is in ieder geval een leuke foto geworden!

afbeelding van Jooshua Franssen

Jooshua Franssen | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jooshua