Fotoselectie van week (#3-2015)

Fotoselectie van week (#3-2015)

Marina Smits 1328
In de rubriek 'Fotoselectie van de week' zetten we een aantal inzendingen uit de lezersgallery in de schijnwerpers. Het is niet makkelijk om uit alle inzendingen wekelijks een keuze te maken, maar we hebben weer een selectie gemaakt! Heb je deze week een foto ingezonden? Dan heb je kans dat je er bij staat. We lichten onze selectie toe.

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig mooie inzendingen. Ook kiezen we iedere vrijdag de foto van de week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we wekelijks een aantal ingezonden foto's uit op de website. Daarmee zetten we de makers van de foto's in het zonnetje en bieden we alle kijkers inspiratie aan om zelf aan de slag te gaan!

Prijs Weekwinnaar

Vanaf 2 januari tot en met vrijdag 30 januari, win je als weekwinnaar een een accu voor je fotocamera. De prijs voor de weekwinnaar wordt mede mogelijk gemaakt door Saake Shop!

Saake Shop

Zelf foto's insturen

Zelf foto's insturen naar onze lezersgallery? Dat kan eenvoudig met een gratis account op onze website. Klik hier voor een stap-voor-stap uitleg over het maken van een account en het insturen van foto's.

Fotoselectie van de week

Foto © Judith Oudkerk - Panter

Helaas niet de pink panther, maar nog steeds een pracht van een foto. De nabewerking van de foto is ook top en dat is iets wat we graag zien. We hebben deze foto dan ook uitgeroepen tot 'foto van de week'. Daarmee staat de foto een week lang boven aan onze Facebookpagina!


Foto © Henk Pijnappels - Dagje Rotterdam

Henk is voor ons geen onbekende en hij stuurt vaak foto's in. Zijn foto van een dagje uit in Rotterdam is een pracht van een plaat; er wordt wel vaker gezegd dat Rotterdam de mooiste skyline van Nederland heeft, en dit kan best zo'n reden zijn waarom.


Foto © Lex Schulte - Lines

Lex heeft, door gebruik te maken van een ultra groothoek lens, deze zeer bijzondere foto weten te maken. De lijnen in deze foto zijn krachtig en houden je aandacht goed vast.


Foto © M. Sijbrandij -  Bakkie koffie

Een echte bakfiets. En niet zomaar een, nee, met een echte Douwe & Egberts bak voorop. Wat zal er ouder zijn, de fiets of de bak? En waar is nu mijn koffie toch gebleven? Tijd voor een nieuw bakje koffie.


Foto © Nico Zwanenburg - Planet

Nico hebben we al eerder gevraagd hoe hij zijn landschapsfoto's maakt en terecht; zijn landschapsfoto's zien er altijd weer betoverend uit. Reden genoeg om zijn foto in de weekselectie mee te nemen.


Foto © Sylvia Bergsma - De maan

'Zie de maan schijn door de bo..' eh, geen enkele boom te zien op deze foto van Sylvia. Misschien maar goed ook, nu kunnen we ongestoord genieten van deze scherpe plaat van de maan.