Fotoselectie van week (#2-2015)

Fotoselectie van week (#2-2015)

Marina Smits 2409
In de rubriek 'Fotoselectie van de week' zetten we een aantal inzendingen uit de lezersgallery in de schijnwerpers. Het is niet makkelijk om uit alle inzendingen wekelijks een keuze te maken, maar we hebben weer een selectie gemaakt! Heb je deze week een foto ingezonden? Dan heb je kans dat je er bij staat. We lichten onze selectie toe.

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig mooie inzendingen. Ook kiezen we iedere vrijdag de foto van de week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we wekelijks een aantal ingezonden foto's uit op de website. Daarmee zetten we de makers van de foto's in het zonnetje en bieden we alle kijkers inspiratie aan om zelf aan de slag te gaan!

Prijs Weekwinnaar

Vanaf vandaag tot en met vrijdag 30 januari, win je als weekwinnaar een een accu voor je fotocamera. De prijs voor de weekwinnaar wordt mede mogelijk gemaakt door Saake Shop!

Saake Shop

Zelf foto's insturen

Zelf foto's insturen naar onze lezersgallery? Dat kan eenvoudig met een gratis account op onze website. Klik hier voor een stap-voor-stap uitleg over het maken van een account en het insturen van foto's.

Fotoselectie van de week

Foto © Titik - Shakira1

Titik is pas begonnen met foto's insturen in onze lezersgallery, maar haar foto's weten je meteen te pakken. Deze foto van Titik heeft een heerlijke zachte herfstuitstraling. Het kleurenpallet is ook goed gekozen, de blauwe tinten van de kleding van de kleine meid steken keurig af tegen alle overige warme tinten; kort samengevat: een top plaat! We hebben deze foto dan ook uitgeroepen tot 'foto van de week'. Daarmee staat de foto een week lang boven aan onze Facebookpagina!


Foto © Erik Bertels - Volg het goud

Erik Bertels heeft de lijnen in deze foto goed gezien. De compositie van de foto en de combinatie van de pilaren die elkaar opvolgen trekken je de foto in. Een zeer geslaagde foto.


Foto © Marjolijn de Jongh - Hortensia silhouet

Door de achtergrond te verlichten komt het silhouet van dit hortensiablad goed naar voren. De foto is ook lekker scherp en daar houden we wel van!


Foto © Ytje - Paars

Waar zou dit paadje naar toe leiden? Niet dat het uitmaakt, deze zachte paarse bloemen geven een bijna serene rust. Dit paadje zouden we wel willen bezoeken.


Foto © Hette vd Brink - Wat zijn ze mooi

Geen zuchtje wind te herkennen. De ideale omstandigheid om een foto te maken met reflectie in het water. Dat is Hette zeker gelukt!


Foto © Natasja Juist - Spiegeling in Oostenrijk

Een prachtige landschapsfoto van Natasja. Zo'n landschap als in Oostenrijk vind je niet in Nederland!