Fotoselectie van week (#10-2015)

Fotoselectie van week (#10-2015)

Thomas 777
In de rubriek 'Fotoselectie van de week' zetten we een aantal inzendingen uit de lezersgallery in de schijnwerpers. Het is niet makkelijk om uit alle inzendingen wekelijks een keuze te maken, maar we hebben weer een selectie gemaakt! Heb je deze week een foto ingezonden? Dan heb je kans dat je er bij staat. We lichten onze selectie toe.

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig inzendingen die ons opvallen. Ook kiezen we iedere vrijdag de foto van de week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we wekelijks een aantal ingezonden foto's uit op de website. Daarmee zetten we de makers van de foto's in het zonnetje en bieden we alle kijkers inspiratie aan om zelf aan de slag te gaan!

Foto van de week

Foto © Joke Dingelhoff - Colour Explosion

De 'foto van de week' die we vandaag hebben uitgekozen spat met felle kleuren van je beeldscherm af. Joke heeft een lekker fris en zomers beeld neergezet. Met de lente voor de deur worden we daar heel vrolijk van. Daarmee staat de foto een week lang boven aan onze Facebookpagina!

Prijs voor weekwinnaars: 20 euro tegoed bij ScanCorner

Vandaag wint de weekwinnaar de laatste van vijf tegoedbonnen ter waarde van 20 euro bij ScanCorner. Binnenkort maken we de nieuwe prijzen bekend! Als je de weekwinnaar bent nemen we contact met je op.

Met dank aan Scancorner voor het beschikbaar stellen van de prijzen. Klik hier voor meer informatie over de prijs.

Scancorner

Fotoselectie van de week:


Foto © KunstartVlaanderen - I do not like pictures

We moesten even grinniken om de boze blik in de ogen van het jongetje. De zwart-witnabewerking en de compositie met lijnen en vormen op de achtergrond zorgen voor een sterk beeld.


Foto © Riekel de Groot - Sculptuur

Riekel trok onze aandacht met dit abstracte beeld. Golvende lijnen, een sterk contrast, niets meer aan doen!


Foto © H.W. Remerie - Colorfull Hair

Weer een foto met knallende kleuren! Hilde laat haar creativiteit zien met dit dynamische beeld.


Foto © Henk Bohmers - Zonsondergang

We sluiten vandaag af met een mooie zonsondergang. Henk demonstreert met zijn compositie dat symmetrie niet saai hoeft te zijn.

Foto's insturen

Zelf foto's insturen naar onze lezersgallery? Dat kan eenvoudig met een gratis account op onze website. Klik hier voor een stap-voor-stap uitleg over het maken van een account en het insturen van foto's.

afbeelding van Thomas

Thomas Kouveld | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Thomas