Fotoselectie van Week (#01-2015)

Fotoselectie van Week (#01-2015)

Marina Smits 2023
In de rubriek 'Fotoselectie van de week' zetten we een aantal inzendingen uit de lezersgallery in de schijnwerpers. Het is niet makkelijk om uit alle inzendingen wekelijks een keuze te maken, maar we hebben weer een selectie gemaakt! Heb je deze week een foto ingezonden? Dan heb je kans dat je er bij staat. We lichten onze selectie toe.

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig mooie inzendingen. Ook kiezen we iedere vrijdag de foto van de week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we wekelijks een aantal ingezonden foto's uit op de website. Daarmee zetten we de makers van de foto's in het zonnetje en bieden we alle kijkers inspiratie aan om zelf aan de slag te gaan!

Prijs Weekwinnaar

Vanaf vandaag tot en met vrijdag 30 januari, win je als weekwinnaar een een accu voor je fotocamera. De prijs voor de weekwinnaar wordt mede mogelijk gemaakt door Saake Shop!

Saake Shop

Zelf foto's insturen

Zelf foto's insturen naar onze lezersgallery? Dat kan eenvoudig met een gratis account op onze website. Klik hier voor een stap-voor-stap uitleg over het maken van een account en het insturen van foto's.

Fotoselectie van de week

Foto © André Rooseleer - Winterpracht

Deze foto beschrijft precies de sfeer van de afgelopen weken: koud, winters en op sommige plekken zelfs sneeuw. We hebben deze foto dan ook uitgeroepen tot 'foto van de week'. Daarmee staat de foto een week lang boven aan onze Facebookpagina!


Foto © Titik - Stil

Een heel mooi portret gemaakt door Titik van haar dochter. De kleuren komen mooi uit en de jonge dame is een prachtig model. 


Foto © Jochem van der Blom - Cristal Flower

Een inspirerende en creatieve foto gemaakt door Jochem. Door creatief gebruik te maken van een glazenbol is de foto scherp, maar heeft het tegelijkertijd mooie 'bokeh'! Erg leuk gedaan!


Foto © Miranda van Kessel - Lijnen Reichstag Berlijn

Deze foto laat duidelijk zien wat lijnen kunnen doen met een foto. Miranda heeft hier duidelijk een oog voor en maakte deze fraaie foto.


Foto © Lizanne Stolk - Zeester in Scheveningen

Goed, we gaan er voor: we hebben Patrick Zeester gevonden, wie belt Spongebob op? Desalniettemin een foto die bijna tropisch lijkt, terwijl de foto gemaakt is in Scheveningen!


Foto © Joris Brouwer - Winter zonsondergang


Een prachtige zondsondergang en de perfecte plek zorgen voor deze fraaie foto van Joris.


Foto © Nicolette van Alebeek - Sealife

Dit schip zal waarschijnlijk meer als vogelverzamelplaats dienen dan nog daadwerkelijk als schip, maar dat maakt deze foto er niet minder interessant op. Het zeeleven is immers niet alleen maar onderwater!