Fotoselectie van de week (#17-2015)

Fotoselectie van de week (#17-2015)

Thomas 829
In de rubriek 'Fotoselectie van de week' zetten we een aantal inzendingen uit de lezersgallery in de schijnwerpers. Het is niet makkelijk om uit alle inzendingen wekelijks een keuze te maken, maar we hebben weer een selectie gemaakt! Heb je deze week een foto ingezonden? Dan heb je kans dat je er bij staat. We lichten onze selectie toe.

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig inzendingen die ons opvallen. Ook kiezen we iedere vrijdag de foto van de week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we wekelijks een aantal ingezonden foto's uit op de website. Daarmee zetten we de makers van de foto's in het zonnetje en bieden we alle kijkers inspiratie aan om zelf aan de slag te gaan!

Foto van de week

Foto © bernd beerens - Lentekriebels

Deze week wint Bernd de prijs! Dit statige portret van een gans op geheel zwarte achtergrond trok ons zonder moeite over de streep. De gespreide vleugels en weerspiegeling in het water tonen dat Bernd op het perfecte moment afdrukte. Naast een Eyefi Mobi-geheugenkaart wint hij een plek op onze Facebookpagina! Gefeliciteerd!

Prijs voor weekwinnaars: Eyefi Mobi 8GB-geheugenkaart met wifi

Van 17 april tot en met 15 mei 2015 krijgen de weekwinnaars een Eyefi Mobi 8GB-geheugenkaart! Deze SD-kaart stuurt al je foto's draadloos van je camera naar je favoriete apparaten. Heb je gewonnen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Met dank aan Eyefi voor het beschikbaar stellen van de prijzen. Klik hier voor meer informatie over de prijs.

Fotoselectie van de week:


Foto © Riekel de Groot - Duizendpoot

Brr, sommige toeschouwers zullen er de kriebels van krijgen, maar wij zijn onder de indruk van deze strakke macro-foto. Goed werk, Riekel!


Foto © Paul Fleskens - Vuurtoren Ijmuiden

De dramatische lucht maakt van iets simpels als een vuurtoren een dynamisch schouwspel. Heel mooi!


Foto © Ger van Luijtelaar - Buildings

Ger trakteert ons op een mooi straatportret met bijzondere nabewerking. Het zonlicht trekt je zo de foto in.


Foto © Janny Kleijn - True Love

Janny heeft een wel heel schattig schouwspel vastgelegd. Perfect scherp, en vanuit een laag standpunt gefotografeerd. Topplaat, Janny!

Foto's insturen

Zelf foto's insturen naar onze lezersgallery? Dat kan eenvoudig met een gratis account op onze website. Klik hier voor een stap-voor-stap uitleg over het maken van een account en het insturen van foto's.

afbeelding van Thomas

Thomas Kouveld | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Thomas