Fotoselectie van de week (#16-2015)

Fotoselectie van de week (#16-2015)

Thomas 767
In de rubriek 'Fotoselectie van de week' zetten we een aantal inzendingen uit de lezersgallery in de schijnwerpers. Het is niet makkelijk om uit alle inzendingen wekelijks een keuze te maken, maar we hebben weer een selectie gemaakt! Heb je deze week een foto ingezonden? Dan heb je kans dat je er bij staat. We lichten onze selectie toe.

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig inzendingen die ons opvallen. Ook kiezen we iedere vrijdag de foto van de week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we wekelijks een aantal ingezonden foto's uit op de website. Daarmee zetten we de makers van de foto's in het zonnetje en bieden we alle kijkers inspiratie aan om zelf aan de slag te gaan!

Foto van de week

Foto © Erik Bertels - Spiraal

De komende week mogen we genieten van dit werk van Erik op onze Facebookpagina! Erik laat vaak zien een goed oog voor lijnen en patronen te hebben en dat heeft hij bij deze abstracte foto weer bewezen. Hij wint de eerste Eyefi Mobi 8GB-geheugenkaart. Gefeliciteerd!

Prijs voor weekwinnaars: Eyefi Mobi 8GB-geheugenkaart met wifi

Van 17 april tot en met 15 mei 2015 krijgen de weekwinnaars een Eyefi Mobi 8GB-geheugenkaart! Deze SD-kaart stuurt al je foto's draadloos van je camera naar je favoriete apparaten. Heb je gewonnen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Met dank aan Eyefi voor het beschikbaar stellen van de prijzen. Klik hier voor meer informatie over de prijs.

Fotoselectie van de week:


Foto © Chris Clinckx - Strange effect

Weer een orgineel perspectief! Wij dachten heel even dat we naar een impressionistisch schilderij aan het kijken waren. Mooie plaat, Chris!


Foto © sjoerd - Op naar de nacht

Sterke compositie, strakke lijnen en goed gebruik gemaakt van een lange sluitertijd. Top!


Foto © Gerda de Geest - Buildings

Uitstekend belicht! Daarnaast zorgt het oranje gebouw voor een mooi kleurcontrast.


Foto © Mie Degraeve - Evening in Antwerp

We sluiten deze week af met een zomers straatbeeld. Het keiharde tegenlicht zorgt voor gitzwarte shilouetten. Wij krijgen zin om de deur uit te gaan!

Foto's insturen

Zelf foto's insturen naar onze lezersgallery? Dat kan eenvoudig met een gratis account op onze website. Klik hier voor een stap-voor-stap uitleg over het maken van een account en het insturen van foto's.

afbeelding van Thomas

Thomas Kouveld | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Thomas