Fotoselectie van de week (#15-2015)

Fotoselectie van de week (#15-2015)

Thomas 1054
In de rubriek 'Fotoselectie van de week' zetten we een aantal inzendingen uit de lezersgallery in de schijnwerpers. Het is niet makkelijk om uit alle inzendingen wekelijks een keuze te maken, maar we hebben weer een selectie gemaakt! Heb je deze week een foto ingezonden? Dan heb je kans dat je er bij staat. We lichten onze selectie toe.

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig inzendingen die ons opvallen. Ook kiezen we iedere vrijdag de foto van de week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we wekelijks een aantal ingezonden foto's uit op de website. Daarmee zetten we de makers van de foto's in het zonnetje en bieden we alle kijkers inspiratie aan om zelf aan de slag te gaan!

Foto van de week

Foto © Hanneke van der Warf - Shoes

Dit keer is Hanneke de weekwinnaar. De orginele foto van de hippe sneakers zit vol kleurcontrasten en geeft ons ook een inkijkje in de wereld van de kids. Hanneke staat de komende week boven aan onze Facebookpagina! Gefeliciteerd!

Prijs voor weekwinnaars: Het boek 'Ontdek Photoshop Elements 13'

Hanneke is de laatste die het boek 'Ontdek Photoshop Elements 13' wint! Het boek helpt je om spelenderwijs aan de slag te gaan met het krachtige fotobewerkingsprogramma. Heb je gewonnen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Met dank aan Van Duuren Media voor het beschikbaar stellen van de prijzen. Klik hier voor meer informatie over de prijs.

Vanaf volgende week kun je een andere mooie prijs winnen. Houd Digifoto Starter in de gaten, dan ben je er snel achter waar je kans op maakt!

Fotoselectie van de week:


Foto © Chantal Logtenberg - Kwasten

Deze vrolijke, kleurrijke plaat komt van de hand van Chantal. Wat een leuk gekozen onderwerp!


Foto © nis willems - Street person

Gaaf straatportret! De combinatie van patronen in de kleding en het gezicht van de man zorgen voor een intrigerende foto.


Foto © Antwan Janssen - Zonsopkomst boven het wad

Antwan stuurde een mooie zonsondergang in. Lekkere warme kleuren en prachtig scherp!


Foto © Anouk Mertens - Watermonster

Anouk krijgt met dit dynamische portret ook een vermelding. De bevroren actie en diagonale lijnen maken deze spontane foto een ontzettend leuke plaat!

Foto's insturen

Zelf foto's insturen naar onze lezersgallery? Dat kan eenvoudig met een gratis account op onze website. Klik hier voor een stap-voor-stap uitleg over het maken van een account en het insturen van foto's.

afbeelding van Thomas

Thomas Kouveld | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Thomas