Fotoselectie van de week (#13-2015)

Fotoselectie van de week (#13-2015)

Thomas 1377
In de rubriek 'Fotoselectie van de week' zetten we een aantal inzendingen uit de lezersgallery in de schijnwerpers. Het is niet makkelijk om uit alle inzendingen wekelijks een keuze te maken, maar we hebben weer een selectie gemaakt! Heb je deze week een foto ingezonden? Dan heb je kans dat je er bij staat. We lichten onze selectie toe.

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig inzendingen die ons opvallen. Ook kiezen we iedere vrijdag de foto van de week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we wekelijks een aantal ingezonden foto's uit op de website. Daarmee zetten we de makers van de foto's in het zonnetje en bieden we alle kijkers inspiratie aan om zelf aan de slag te gaan!

Foto van de week

Foto © Karin Rechterschot - Regenboog bij zonsondergang

De komende week hangt Karin boven aan onze Facebookpagina! De kleurrijke gewaden contrasteren mooi met de groene achtergrond, de regenboog maakt het af. Gefeliciteerd!

Prijs voor weekwinnaars: Het boek 'Ontdek Photoshop Elements 13'

Tot en met 10 april 2015 wint de weekwinnaar het boek 'Ontdek Photoshop Elements 13'! Het boek helpt je om spelenderwijs aan de slag te gaan met het krachtige fotobewerkingsprogramma. Heb je gewonnen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Met dank aan Van Duuren Media voor het beschikbaar stellen van de prijzen. Klik hier voor meer informatie over de prijs.

Fotoselectie van de week:


Foto © eric tkindt - Gymnaste en schaduw

Eric legde deze gymnaste precies op het goede moment vast: midden in de actie, gracieus en warm.


Foto © Florin Gabriel Viisoreanu - Kinderdijk

Kinderdijk blijft een hotspot voor fotografen, en met goede reden. Wij vonden deze sfeervolle plaat zeker het vermelden waard!


Foto © Lex Schulte - Monday Morning

Maandagochtend, we kennen het gevoel wel. Gelukkig is het nu vrijdagmiddag en kunnen we even lachen om deze creatieve foto!


Foto © Marjolijn de Jongh - Mooi oktoberweer

We sluiten deze week af met deze strakke, minimalistische plaat van Marjolijn. Mooie compositie, ga zo door!

Foto's insturen

Zelf foto's insturen naar onze lezersgallery? Dat kan eenvoudig met een gratis account op onze website. Klik hier voor een stap-voor-stap uitleg over het maken van een account en het insturen van foto's.

afbeelding van Thomas

Thomas Kouveld | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Thomas