Fotoselectie van de week (#12-2015)

Fotoselectie van de week (#12-2015)

Thomas 1038
In de rubriek 'Fotoselectie van de week' zetten we een aantal inzendingen uit de lezersgallery in de schijnwerpers. Het is niet makkelijk om uit alle inzendingen wekelijks een keuze te maken, maar we hebben weer een selectie gemaakt! Heb je deze week een foto ingezonden? Dan heb je kans dat je er bij staat. We lichten onze selectie toe.

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig inzendingen die ons opvallen. Ook kiezen we iedere vrijdag de foto van de week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we wekelijks een aantal ingezonden foto's uit op de website. Daarmee zetten we de makers van de foto's in het zonnetje en bieden we alle kijkers inspiratie aan om zelf aan de slag te gaan!

Foto van de week

Foto © Loes Derksen - Early in the morning

Met deze romantische natuurfoto wint Loes vandaag de weekprijs! De plaat heeft een serene sfeer en prachtige lichtval. Deze foto verschijnt een week lang boven aan onze Facebookpagina!

Prijs voor weekwinnaars: Het boek 'Ontdek Photoshop Elements 13'

Vijf weken lang wint de weekwinnaar het boek 'Ontdek Photoshop Elements 13'! Het boek helpt je om spelenderwijs aan de slag te gaan met het krachtige fotobewerkingsprogramma. Heb je gewonnen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Met dank aan Van Duuren Media voor het beschikbaar stellen van de prijzen. Klik hier voor meer informatie over de prijs.

Fotoselectie van de week:


Foto © Romée - Schapen

Orgineel, letterlijk haarscherp en een sterke zwart-witnabewerking. Heel tof!


Foto © Reiny Bourgonje - Redheads

Reiny zet met deze foto een indringend portret neer. De sterke kleurcontrasten maken het af.


Foto © e.dijk24 - Ochtendgloren

Mist, zonsopgang, strakke compositie, wat willen we nog meer?


Foto © Menno Visser - Koude bergtop

Brrr, je krijgt het er haast koud van. Een spectaculaire plaat!

Foto's insturen

Zelf foto's insturen naar onze lezersgallery? Dat kan eenvoudig met een gratis account op onze website. Klik hier voor een stap-voor-stap uitleg over het maken van een account en het insturen van foto's.

afbeelding van Thomas

Thomas Kouveld | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Thomas