Nieuwe Fotoschool met unieke formule

Fotoschool - Jouw passie, jouw vak

Redactie 1076
In september 2017 start Fotogram een opleiding op MBO-niveau met een unieke formule. De Fotoschool richt zich op mensen die het ambacht fotograaf willen leren. Een gedegen vakopleiding met docenten van naam.

Directeur Ariane James: 'Creativiteit zonder techniek is als een gebouw zonder fundament'

De unieke formule zit vooral in de combinatie tussen het vaste lesprogramma over vakkennis enerzijds en de uitbreiding in inspirerende seminars anderzijds. De hoofdonderwerpen van de studie zijn Portret, Stills en Reportage.

De opleiding is ingedeeld in lesblokken (tweewekelijks een dag les), afgewisseld met inspiratieweekends: de seminars. In deze weekenden gaat om de oneindige mogelijkheden van het gebruik van je camera als je de techniek eenmaal onder de knie hebt. Dit onder begeleiding van bekende fotografen als Carla van de Puttelaar, John van Hamond, Ronald Koster en anderen.Fotogram De opleiding duurt twee jaar en is zeer geschikt voor mensen die de opleiding naast hun dagelijkse werkzaamheden willen doen. De opleiding wordt afgesloten met een expositie en diploma. Als je je verder wilt ontwikkelen als fotograaf geeft dit diploma na een toetsing de mogelijkheid later in te stromen op de Fotoacademie.

Wil je meer informatie? Kom naar een van onze vrijblijvende voorlichtingsdagen.

Kijk voor meer informatie op onze website.

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie