Fotografiecase voor je iPhone

Fotografiecase voor je iPhone

Nadja Geskus 778
Smartphone fotografie is tegenwoordig helemaal hip. Dagelijks worden er onnoemelijk veel foto’s gemaakt met smartphones. Om die foto’s nog beter te maken, zijn er een aantal cases ontworpen voor je smartphone, waar je nog mooiere foto’s mee kunt maken.

Optrix PhotoProX

De OptrixPhotoProX is de eerste en enige case die waterdicht en ultra robuust is, verwisselbare lenzen heeft en alles compact, in één aanbiedt. De lenzen van Optrix zijn van glas, met een aluminium rand. Het verwisselen van de lens is in enkele seconden gebeurd, zonder gereedschap, maar wel met behoudt van de waterdichtheid (tot 33 meter). Ook zorgt de case ervoor dat je iPhone beschermd is tegen een harde val.

Optrix PhotoProX

Ztylus Metal Series Camera Kit

De meeste verwisselbare lens systemen voor een iPhone, maken gebruik van losse lenzen, die je zelf moet wisselen. Bij deze kit wordt echter gebruik gemaakt van het principe van een revolver. In de behuizing zitten drie lenzen: een groothoeklens, een macro lens en een fisheye lens. Ook zit er een polarisatiefilter ingebouwd, zodat je geen last meer hebt van schitteringen. 

Ztylus Metal Series Camera Kit

Moment Case

De iPhone 6 kan al erg mooie foto’s maken, maar met deze case kun je net wat meer. Los van de bescherming die de case de telefoon biedt, is deze case voorzien van een mooie strap en kun je de lenzen verwisselen! De bijbehorende app biedt de mogelijkheid tot het echte gevoel van fotograferen. De knop half indrukken, biedt de mogelijkheid tot scherpstellen en door de knop helemaal in te drukken, maak je een foto. De case heeft een eigen batterij ingebouwd zitten, dus hij zuigt de batterij van je iPhone niet leeg. Door middel van Bluetooth verbind je de case met je iPhone.

Moment Case

Watershot SPLASH

Met de Watershot SPLASH wordt je iPhone omgebouwd tot een onderwatercamera. De waterproof case bevat verwisselbare lenzen. Je iPhone is tot 60 meter diep beschermd tegen water. De case bevat 5 knoppen, waarmee je je iPhone makkelijk bediend. Ook heb je de mogelijkheid om de case te bevestigen aan een tripod. Met een bijbehorende app kun je de foto’s en video’s optimaliseren.

Watershot SPLASH

afbeelding van Nadja Geskus
Door: Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja