Heldhaftige daad van fotograaf

Fotograaf redt chauffeur uit brandende auto

Aäron Nasarany 328
Fotograaf Austin Raishbrook is een held! In alle incidenten die hij fotografeert, wist hij dit keer een dodelijk ongeluk te voorkomen. Austin kwam in actie en redde de chauffeur uit een brandende auto.

De fotograaf

Austin Raishbrook is een professionele fotograaf en cameraman en is werkzaam binnen de journalistiek. Raishbrook is een trotse eigenaar van een bedrijf in de journalistiek samen met zijn broer Marc Raishbrook. Met meer dan 15 jaar ervaring is Raishbrook een cameraman in hart en nieren. Hun werk is meerdere keren gebruikt bij mediabedrijven zoals Fox News, CBS, NBC, ABC en The Spike Television Network. De gebroeders Raishbrook zijn altijd als één van de eersten ter plaatse om incidenten vast te leggen. Maar dit keer was het niet Austin die het nieuws vastlegde, dit keer zorgde hij voor een heldendaad! 

De daad

Op oudjaarsavond haastte Austin zich naar de snelweg nadat er een melding binnenkwam dat er een auto stilstond op de vluchtstrook. Het verkeer ontweek de auto op een haar na, maar een andere auto botste tegen de stilstaande auto die vervolgens in de brand vloog. Austin zag het allemaal gebeuren en besloot om het juiste te doen. Met een brandblusser en gevaar voor eigen leven is het Austin gelukt om de bestuurder veilig uit de brandende auto te halen. Bekijk het nieuwsitem hieronder:

 

 

afbeelding van Aäron Nasarany

Aäron Nasarany | Redactie

Bekijk alle artikelen van Aäron