Fotograaf photoshopt zichzelf tussen celebrities

Fotograaf photoshopt zichzelf tussen celebrities

Nadja Geskus 306
Robert van Impe, ook wel internetsensatie Average Rob, Photoshopt zichzelf tussen alle bekende celebrities. Miley Cyrus, Stormtroopers, Kim Kardashian, niemand ontkomt meer aan zijn Photoshop skills!

Robert van Impe

Robert Van Impe studeert Advertising & Marketing aan de Coventry University in Engeland. Zelf vindt hij dat de opleiding heel wat klinkt, maar eigenlijk stelt het volgens hem niet zoveel voor. In Leuven ontdekte hij dat hij vrij goed was in Photoshoppen. De lessen waren namelijk zo saai in Leuven, dat hij zijn vrienden begon te Photoshoppen. Tegenwoordig Photoshopt de held zichzelf tussen de bekende celebrities, die hij vervolgens op zijn Instagram pagina plaatst. Maar niet alleen Photoshop houdt Robert bezig. Even geleden kwam hij namelijk in de picture met een video van Kanye West die helemaal los gaat op K3. De video leverde meer dan 3 miljoen views op.

 

 

Celebrities

Een paar jaar geleden Photoshopte PeejeT zichzelf ook tussen de celebrities. Robert was een groot fan en vond het dan ook erg jammer toen hij merkte dat PeejeT niets nieuws meer plaatste. Toen Robert meer en meer begon te Photoshoppen, is hij langzaamaan naar een zelfde soort concept gegroeid als PeejeT.

Fotograaf photoshopt zichzelf tussen celebrities

"Eerst ga ik op zoek naar een foto op Google, nieuwssites of in fashion magazines. Wanneer ik de juiste foto vind krijg ik ook meteen een idee wat ik ermee kan doen. De tweede stap is om een foto van mezelf te nemen in een bepaalde positie, dat kan soms wat gênant zijn (lacht). Daarna begint het photoshoppen, dat is eigenlijk gewoon knippen en plakken. Hoe makkelijk het ook klinkt." Robert heeft zichzelf alles aangeleerd. De lessen die hij op school kreeg waren zo basic, dat interesseerde hem totaal niet. Dus ging hij zelf aan de slag.

"Mijn voorkeur gaat uit naar figuren die wat gewaagder uit de hoek komen."

Fotograaf photoshopt zichzelf tussen celebrities

Fotograaf photoshopt zichzelf tussen celebrities

afbeelding van Nadja Geskus
Door: Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja