Fotograaf bijna overreden

Fotograaf bijna overreden

Nadja Geskus 1033
Ben je lekker aan het fotograferen op een openbare plek, word je bijna overreden omdat iemand boos op je wordt! Het lijkt vrij onlogisch, maar toch overkwam het Alex Stone.

Overreden

Fotograaf Alex Stone, werkzaam in Los Angeles, was aan het fotograferen op een openbare weg, waarna hij bijna werd overreden. De hele confrontatie met de boze man werd gefilmd in een 3-minuten durende video (de video bevat erg groffe taal).

Fotograaf bijna overreden

Mijn oprit!

Stone was met zijn team aan het fotograferen op een rustige, bijna verlaten weg in Ramona Californië, nabij een kleine luchthaven. Tot ze opeens geconfronteerd werden met een meneer in een zware SUV. Hij was van mening dat het zijn oprit was, een privé weg. Hij eiste dan ook dat Stone en zijn team per direct verdwenen. Toen Stone reageerde dat ze nog maar een paar minuten nodig hadden voor de shoot, werd zijn belager woedend. Alles werd door Stone gefilmd. Het einde van de film laat zien hoe de telefoon uit Stone zijn handen wordt geslagen. Volgens Stone brak het scherm op de grond.

‘Een man probeerde me vandaag te overrijden. In de afgelopen 10 jaar dat ik auto’s fotografeer, is er nog nooit zoiets als dit gebeurd. Wees voorzichtig!’

Hoe zou jij reageren als je bedreigd werd terwijl je aan het fotograferen bent op een openbare plaats? En heb jij wel eens iets vreemds meegemaakt tijdens een shoot?

 

 

afbeelding van Nadja Geskus
Door: Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja