Fotofabriek - Winnaar grootste fotoboekenvergelijking 2015

Redactie 1210
Er zijn steeds meer bedrijven waar je fotoalbums kunt laten afdrukken. Naast de grote winkelketens zijn er steeds meer zelfstandige printbedrijven op deze markt actief, die het in kwaliteit en klantgerichtheid regelmatig weten te winnen van de grote namen. Bijvoorbeeld het uit Groningen afkomstige Fotofabriek.

Fotofabriek medailleAdvertorial

Fotofabriek is voor het derde jaar op rij verkozen tot winnaar van de grootste, onafhankelijke fotoboekenvergelijking. Deze jaarlijks terugkerende fotoboekenvergelijking wordt uitgevoerd door de onafhankelijke website Tipsfotoalbummaken.nl, in samenwerking met een panel van bezoekers. Dit panel heeft 24 fotoboekaanbieders op meer dan 90 criteria met elkaar vergeleken en beoordeeld op basis van prijs, kwaliteit, service, levertijd en (gebruik van) de software.

Hoge kwaliteit, uitstekende prijs

De kwaliteit van de fotoboeken van Fotofabriek wordt omschreven als 'mooi stevig papier', 'mooie kleuren en volle gezichten' en 'een zeer prettig fotoboek'. Een ander sterk punt richt zich op de prijsstelling van de producten. In de beoordeling wordt de grote diversiteit aan formaten geroemd, welke tegen een uitstekende prijs worden aangeboden.

Fotofabriek fotoboek

Uitgebreide software

De gratis Fotofabrieksoftware wordt aangeduid als een van de meest complete softwarepakketten, met name op het vlak van de uitgebreide bewerkingsmogelijkheden. De levertijd en service worden respectievelijk als 'uitzonderlijk snel' en als 'belangrijk uithangbord voor de organisatie' omschreven. Op servicegebied onderscheidt Fotofabriek zich nog met een extra eindcontrole, spoedbestellingen en inpakpapier.

Fotofabriek fotoboek

Alle punten hebben er gezamenlijk voor gezorgd dat Fotofabriek ook in 2015 op de eerste plaats is geƫindigd. Daarom kan ook dit jaar met zekerheid worden gesteld dat de mooiste fotoboeken uit Groningen komen!

Kijk voor meer informatie op: www.fotofabriek.nl

Fotofabriek.nl

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie