Foto van de Week: Sacha Bijkerk

Foto van de Week: week 8

Fokelien Broekstra 911
Dagelijks maken we een selectie van foto's die ingezonden worden in onze lezersgallery, op onze Facebookpagina lichten we deze inzendingen uit. Aan het einde van de week kiezen we samen met jullie de favoriete Foto van de Week. De maker belonen we met een leuke prijs. Sacha Bijkerk maakte deze week de beste en daarnaast meest gelikete foto!

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig inzendingen die ons zijn opgevallen. Ook kiezen we iedere vrijdag de Foto van de Week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we de winnende foto uit. Daarmee zetten we de maker van de foto in het zonnetje en bieden we alle lezers inspiratie om zelf aan de slag te gaan!

Foto van de Week van Sacha Bijkerk 

Sacha Bijkerk maakte deze week een mooie foto van een uil met tegenlicht. Deze foto werd door onze foto's het meeste geliket en is daarmee verkozen tot Foto van de Week! Sacha vertelde ons dat haar foto is gemaakt in Engeland bij een opvang voro uilen en andere roofvogels. In de opvang worden zieke en mishandelde foto's opgevangen en de liefde gegeven die ze verdienen. Om de kosten voor de opvang te kunnen dekken, wordt er een keer in de zoveel weken een fotoworkshop. In en rond hun terrein. De foto is gemaakt op een wat mistigere dag met tegenlicht. Door het tegenlicht komen de lijnen van de vogel prachtig naar voren.

Een mooi verhaal en een prachtige foto, gefeliciteerd Sacha Bijkerk! 

Weekwinnaarsprijs: Boek Insta Grammar - Cats van Irene Schampaert 

Instagram is populairder dan ooit, gemiddeld wordt er wereldwijd 80 miljoen nieuwe foto’s op de site geplaatst. Insta Grammar Cats heeft de mooiste en grappigste kattenfoto’s die geüpload zijn verzameld in een boekvorm, samen met de stoere, chique, slapende, gekleurde, eigenwijze en bewerkte katten. Het boek heeft een A5-formaat.

Heb je niet gewonnen, maar wil je wel graag het boek hebben? Dan kun je hem bij TerraLannoo

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien

afbeelding van Bijke172

Super blij, bedankt