Foto van de Week: Rita Noreilde

Foto van de Week: week 7

Fokelien Broekstra 338
Dagelijks maken we een selectie van foto's die ingezonden worden in onze lezersgallery, op onze Facebookpagina lichten we deze inzendingen uit. Aan het einde van de week kiezen we samen met jullie de favoriete Foto van de Week. De maker belonen we met een leuke prijs. Rita Noreilde maakte deze week de beste en daarnaast meest gelikete foto!

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig inzendingen die ons zijn opgevallen. Ook kiezen we iedere vrijdag de Foto van de Week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we de winnende foto uit. Daarmee zetten we de maker van de foto in het zonnetje en bieden we alle lezers inspiratie om zelf aan de slag te gaan!

Foto van de Week van Rita Noreilde

Rita Noreilde maakte deze opvallende foto van een aardbei. Het was een spannende strijd waar het eigenlijk de hele dag gelijkop is gegaan met stemmers tussen de Baardman van Monique van Kootwijk en de aarbei. Om 16.00 precies was de tussenstand gelijkspel. Waardoor de redactie uiteindelijk de winnende foto heeft gekozen. De aarbei is gemaakt in bruiswater. De aardbei werd door een van haar kleinkinderen aan een stokje gehouden, terwijl de bubbels zich rond de aarbei verzamelde. Het resultaat is in iedergeval verbluffend en anders dan andere foto's. Gefeliciteerd Rita, jouw foto is de Foto van de Week. 

Prijs het boek: Destination Nowhere van Martin Kers 

Landschapsfotograaf Martin Kers weet de veel menseloze landschappen op een indringende manier te fotograferen. Zijn reislust naar het einde van de wereld brengt hem op de prachtigste en kleurrijkste plekken. Deze landschappen heeft hij nu gebundeld in zijn nieuwe boek Destination Nowhere.

Het boek, Destination Nowhere, is beschikbaar gesteld door uitgeverij TerraLannoo. Kijk voor meer informatie op de website.

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien