Foto van de Week: week 48

Foto van de Week: week 48

Fokelien Broekstra 256
Dagelijks maken we een selectie van foto's die ingezonden worden in onze lezersgallery, op onze Facebookpagina lichten we deze inzendingen uit. Aan het einde van de week kiezen we samen met jullie de favoriete Foto van de Week. De maker belonen we met een leuke prijs. Monique Reinders maakte deze week de beste en daarnaast meest gelikete foto!

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig inzendingen die ons zijn opgevallen. Ook kiezen we iedere vrijdag de Foto van de Week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we de winnende foto uit. Daarmee zetten we de maker van de foto in het zonnetje en bieden we alle lezers inspiratie om zelf aan de slag te gaan!

Foto van de week van Monique Reinders

Monique Reinders maakte deze prachtige foto van de vliegende vogel. De weerspiegeling van de vogel in het water is een belangrijke toevoeging. Het subtiele contrast maakt het totaalplaatje compleet. 

Weekwinaarsprijs: waardebon ter waarde van 30 euro te besteden bij photogifts.nl

Bij Photogifts.nl kun je jouw foto op onderandere canvas, aluminium, plexiglas, dibond of hout laten printen. Photogifts.nl heeft met zijn afdrukmogelijkheden een goede marktpositie verkregen. In 2015 kwam Photogifts.nl als 'best getest' uit de bus, dit na aanleiding van een onderzoek van de onafhankelijke vergelijkingssite: Vergelijk Canvas in de rubriek foto op canvas. 

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien