Foto van de Week: week 47

Foto van de Week: week 47

Fokelien Broekstra 398
Dagelijks maken we een selectie van foto's die ingezonden worden in onze lezersgallery, op onze Facebookpagina lichten we deze inzendingen uit. Aan het einde van de week kiezen we samen met jullie de favoriete Foto van de Week. De maker belonen we met een leuke prijs. Manon Visser maakte deze week de beste en daarnaast meest gelikete foto!

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig inzendingen die ons zijn opgevallen. Ook kiezen we iedere vrijdag de Foto van de Week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we de winnende foto uit. Daarmee zetten we de maker van de foto in het zonnetje en bieden we alle lezers inspiratie om zelf aan de slag te gaan!

Foto van de week van Manon Visser

Manon Visser maakte dit prachtige studioportret. Een elegant, goed belicht en krachtig portret!  Door de verschillende wititinten staat het model mooi los van de achtergrond. Mooie contrasten en een opvallende visagie. Proficiat Manon! 

Weekwinaarsprijs: waardebon ter waarde van 50 euro te besteden bij steelprint.nl

SteelPrint levert hoogwaardige afdrukken op aluminium met bijzonder mooie kleuren en veel diepgang. Bij SteelPrint heb je de keus uit diverse formaten en afwerkingen: het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een drieluik te maken. Met de intuïtieve editor op de website van SteelPrint kan je snel een foto bestellen die helemaal naar jouw voorkeur wordt afgedrukt.

Voor een volledige review van een afdruk van SteelPrint kun je klikken op deze link.
 

Kans maken op een leuke prijs?

Iedere week geven we een leuke prijs weg. Stuur je foto's in naar onze lezersgallery om kans te maken! Insturen kan eenvoudig met een gratis account op onze website. Klik hier voor een stap-voor-stap uitleg over het maken van een account en het insturen van foto's.

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien