Foto van de week: week 44

Foto van de week: week 44

Fokelien Broekstra 378
Dagelijks maken we een selectie van foto's die ingezonden worden in onze lezersgallery, op onze Facebookpagina lichten we deze inzendingen uit. Aan het einde van de week kiezen we samen met jullie de favoriete Foto van de Week. De maker belonen we met een leuke prijs. Martijn van Sabben maakte deze week de beste en daarnaast meest gelikete foto!

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig inzendingen die ons zijn opgevallen. Ook kiezen we iedere vrijdag de Foto van de Week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we de winnende foto uit. Daarmee zetten we de maker van de foto in het zonnetje en bieden we alle lezers inspiratie om zelf aan de slag te gaan!

Foto van de week van Martijn van Sabben

Martijn van Sabben maakte deze foto op de dag dat hij de glazen bol net gekocht had. "Het was een bijzonder mooie zonsondergang met ontzetend veel kleuren in de lucht, maar de reflecties in de waterplas maakte het nog veel gaver", aldus Martijn. Zijn idee was om de bol in het water te leggen, hierdoor kon hij kijken wat het effect zou zijn. "Met natte en vieze knieën en een mooie foto kwam ik uiteindelijk thuis." Wij vinden het een prachtige foto. Een originele manier van een zonsondergang in beeld brengen. Gefeliciteerd Martijn!  

Weekwinnaar prijs - Handboek Beter Fotograferen

Kans maken op een leuke prijs?

Iedere week geven we een leuke prijs weg. Stuur je foto's in naar onze lezersgallery om kans te maken! Insturen kan eenvoudig met een gratis account op onze website. Klik hier voor een stap-voor-stap uitleg over het maken van een account en het insturen van foto's.

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien