Foto van de week: week 42

Foto van de week: week 42 - 2017

Jasper van Bladel 372
Dagelijks maken we een selectie van foto's die ingezonden worden in onze lezersgallery, op onze Facebookpagina lichten we deze inzendingen uit. Aan het einde van de week kiezen we onze favoriete foto van de week. De maker belonen we met een leuke prijs. Stephanie Prozee maakte deze week de beste foto!

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig inzendingen die ons opvallen. Ook kiezen we iedere vrijdag de foto van de week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we de winnende foto uit. Daarmee zetten we de maker van de foto in het zonnetje en bieden we alle kijkers inspiratie om zelf aan de slag te gaan!

Foto van de week: Stephanie Prozee

Een erg mooi portret van de hond van Stephanie is deze week de winnaar geworden. Mooi uitgelicht en fraai qua compositie en licht!

Weekwinnaar prijs - Jaarabonnement digifoto Starter

Dit keer is de prijs voor de mooiste foto van de week een jaarabonnement op digifoto Starter. Het hele jaar valt de nieuwste editie gewoon bij jou in de brievenbus waardoor je altijd helemaal op de hoogte bent van het laatste nieuws, de mooiste inspiratie-artikelen en lees je alles over de nieuwste technieken.