Foto van de week: week 42

Foto van de week: week 42

Fokelien Broekstra 563
Dagelijks maken we een selectie van foto's die ingezonden worden in onze lezersgallery, op onze Facebookpagina lichten we deze inzendingen uit. Aan het einde van de week kiezen we samen met jullie de favoriete Foto van de Week. De maker belonen we met een leuke prijs. Natasja Juist maakte deze week de beste en daarnaast meest gelikete foto!

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig inzendingen die ons zijn opgevallen. Ook kiezen we iedere vrijdag de Foto van de Week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we de winnende foto uit. Daarmee zetten we de maker van de foto in het zonnetje en bieden we alle lezers inspiratie om zelf aan de slag te gaan!

Foto van de week van Natasja Juist 

Foto: Natasja Juist

Natasja Juist maakte een prachtige foto van een dwergooruil. Een paar weken geleden volgde ze een roofvogelworkshop. "Het was een erg leuke dag. We mochten ook deze Witgezicht dwergooruil in de studio fotograferen! Wegens het flitsen mocht iedereen maar zes foto's maken, dit voorkwam dat het dier 'knettergek' ging worden". Met onder andere deze geweldige foto kwam Natasja thuis. Het is een rustige foto die het dier, mede door de stronk, in een natuurlijk omgeving laat ogen. Natasja verdiende de meeste reacties op de like actie. 

Weekwinnaar prijs - Handboek Beter Fotograferen

Kans maken op een leuke prijs?

Iedere week geven we een leuke prijs weg. Stuur je foto's in naar onze lezersgallery om kans te maken! Insturen kan eenvoudig met een gratis account op onze website. Klik hier voor een stap-voor-stap uitleg over het maken van een account en het insturen van foto's.

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien