Foto van de Week: week 4

Foto van de Week: week 4

Fokelien Broekstra 1336
Dagelijks maken we een selectie van foto's die ingezonden worden in onze lezersgallery, op onze Facebookpagina lichten we deze inzendingen uit. Aan het einde van de week kiezen we samen met jullie de favoriete Foto van de Week. De maker belonen we met een leuke prijs. Bianca Scholten maakte deze week de beste en daarnaast meest gelikete foto!

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig inzendingen die ons zijn opgevallen. Ook kiezen we iedere vrijdag de Foto van de Week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we de winnende foto uit. Daarmee zetten we de maker van de foto in het zonnetje en bieden we alle lezers inspiratie om zelf aan de slag te gaan!

Foto van de Week van Bianca Scholten

Bianca Scholten maakte deze opvallende foto van een eenzame boom bij haar achter in de tuin. Ze heeft voor het maken van de foto gezorgd dat de boom echt los kwam van de achtergrond en de overige bomenrijen. Ze is iets door haar knieën gezakt om het zonnetje dat op de boom scheen beter mee te kunnen nemen. Om de foto te maken, maakte ze gebruik van een 50mm-lens met een diafragma van f/1.8. Gefeliciteerd Bianca, jouw foto is verkozen tot Foto van de Week! 

Prijs het boek: Destination Nowhere van Martin Kers 

Landschapsfotograaf Martin Kers weet de veel menseloze landschappen op een indringende manier te fotograferen. Zijn reislust naar het einde van de wereld brengt hem op de prachtigste en kleurrijkste plekken. Deze landschappen heeft hij nu gebundeld in zijn nieuwe boek Destination Nowhere.

Het boek, Destination Nowhere, is beschikbaar gesteld door uitgeverij TerraLannoo. Kijk voor meer informatie op de website.

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien

afbeelding van j.t.h.scholten_87744

Wat een eer! Ik ben er super blij mee, iedereen bedankt voor stemmen!