Foto van de week: week 39

Foto van de week: week 39

Fokelien Broekstra 357
Dagelijks maken we een selectie van foto's die ingezonden worden in onze lezersgallery, op onze Facebookpagina lichten we deze inzendingen uit. Aan het einde van de week kiezen we onze favoriete Foto van de Week. De maker belonen we met een leuke prijs. Isabelle Jagt maakte deze week de beste en daarnaast meest gelikete foto!

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig inzendingen die ons opvallen. Ook kiezen we iedere vrijdag de Foto van de Week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we de winnende foto uit. Daarmee zetten we de maker van de foto in het zonnetje en bieden we alle kijkers inspiratie om zelf aan de slag te gaan!

Foto van de week van Isabelle Jagt

Foto Isabelle Jagt

Het was een spannende race met op het laatst een eindsprint van Isabelle. Ze maakte deze foto in de Drentse Aa. Op het moment dat zij hier heen ging steeg het kwik tot wel 26 graden. Aan het eind van de dag waren die dieren in het water gestapt om te genieten van het verfrissende water. De foto is gemaakt met een Sony A57 met een 16-105mm lens van Sony. Een kleurrijke foto, die ons nog een beetje laat nagenieten van de zomer.

Weekwinnaar prijs - Jaarabonnement op digifoto Starter

Kans maken op een leuke prijs?

Iedere week geven we een leuke prijs weg. Stuur je foto's in naar onze lezersgallery om kans te maken! Insturen kan eenvoudig met een gratis account op onze website. Klik hier voor een stap-voor-stap uitleg over het maken van een account en het insturen van foto's.

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien