Foto van de week: week 37

Foto van de week: week 37

Fokelien Broekstra 1093
Dagelijks maken we een selectie van foto's die ingezonden worden in onze lezersgallery, op onze Facebookpagina lichten we deze inzendingen uit. Aan het einde van de week kiezen we onze favoriete Foto van de Week. De maker belonen we met een leuke prijs. Justin Sinner maakte deze week de beste en daarnaast meest gelikete foto!

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig inzendingen die ons opvallen. Ook kiezen we iedere vrijdag de Foto van de Week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we de winnende foto uit. Daarmee zetten we de maker van de foto in het zonnetje en bieden we alle kijkers inspiratie om zelf aan de slag te gaan!

Foto van de week van Justin Sinner

Foto Justin Sinner

Het was een strijd waarin al snel duidelijk werd dat Justin de winnende foto had gemaakt. Z'n 117 mensen hebben zijn foto geliket. Justin vertelde ons dat zijn foto een 'lucky shot' was. Hij maakte een wandeling over Texel, zoals hij wel vaker doet en stond toen oog in oog met deze velduil. De eerste foto mislukte, maar de tweede was scherp en goed gelukt! Daarna vloog de velduil snel weg. "Ik had gelukkig mazzel met mijn 2de, goed gelukte, foto".
Wij vinden de foto ook zeer geslaagd, de ogen van de vogel komen perfect uit bij de groene achtergrond. Gefeliciteerd Justin! 

Weekwinnaar prijs - Jaarabonnement op digifoto Starter

Kans maken op een leuke prijs?

Iedere week geven we een leuke prijs weg. Stuur je foto's in naar onze lezersgallery om kans te maken! Insturen kan eenvoudig met een gratis account op onze website. Klik hier voor een stap-voor-stap uitleg over het maken van een account en het insturen van foto's.

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien

afbeelding van GerdaH

Gefeliciteerd Maaike.
Het was spannend om ook in de race te zijn :)

afbeelding van Bijke172

Prachtige foto met die doordringende ogen, gefeliciteerd