Foto van de Week: week 35

Foto van de week: week 35

Senta Bemelman 721
Dagelijks maken we een selectie van foto's die ingezonden worden in onze lezersgallery, op onze Facebookpagina lichten we deze inzendingen uit. Aan het einde van de week kiezen we onze favoriete foto van de week. De maker belonen we met een leuke prijs. Jantsje Bron maakte deze week de beste foto!

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig inzendingen die ons opvallen. Ook kiezen we iedere vrijdag de foto van de week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we de winnende foto uit. Daarmee zetten we de maker van de foto in het zonnetje en bieden we alle kijkers inspiratie om zelf aan de slag te gaan!

Foto van de week


Foto 
Jantsje Bron  

Het was ontzettend spannend, maar jullie kroonden de foto van Jantsje tot de Foto van de week! Terecht, het is een ontzettend gave plaat met prachtige kleuren. Gefeliciteerd Jantsje! 

Weekwinnaar prijs - Ewent Autosnellader & kleine powerbank van 2600mAh

Handig voor onderweg, deze autosnellader en kleine powerbank. Zo heb je altijd genoeg power bij je, erg belangrijk in deze tijd van mobiele telefoons, camera-batterijen en tablets!

Met dank aan Ewent

Kans maken op een leuke prijs?

Iedere week geven we een leuke prijs weg. Stuur je foto's in naar onze lezersgallery om kans te maken! Dat kan eenvoudig met een gratis account op onze website. Klik hier voor een stap-voor-stap uitleg over het maken van een account en het insturen van foto's.

afbeelding van Senta Bemelman

Senta Bemelman | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Senta

afbeelding van bernd beerens

Proficiat Jantsje Bron erg mooie foto :-D