Foto van de Week: week 3

Foto van de Week: week 3

Fokelien Broekstra 482
Dagelijks maken we een selectie van foto's die ingezonden worden in onze lezersgallery, op onze Facebookpagina lichten we deze inzendingen uit. Aan het einde van de week kiezen we samen met jullie de favoriete Foto van de Week. De maker belonen we met een leuke prijs. Stephanie Prozee maakte deze week de beste en daarnaast meest gelikete foto!

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig inzendingen die ons zijn opgevallen. Ook kiezen we iedere vrijdag de Foto van de Week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we de winnende foto uit. Daarmee zetten we de maker van de foto in het zonnetje en bieden we alle lezers inspiratie om zelf aan de slag te gaan!

Foto van de Week van Stephanie Prozee

De foto van Stephanie Prozee is tot stand gekomen bij een vriendin. Haar vriendin had Noorse Boskat kittens, ze heeft de kittens vanaf de geboorte tot ze naar hun nieuwe huisje mochten gevolgd. Ze heeft uit de studio verlichting meegenomen en een witte doek. Het doek heeft ze op de krabpaal gelegd en daarna begon het wachten. Ontspanning en geduld is het toverwoord bij dierenfotografie. Gefeliciteerd Stephanie, jouw foto van de schattige kitten is de Foto van de Week!

Prijs het boek: Destination Nowhere van Martin KersĀ 

Landschapsfotograaf Martin Kers weet de veel menseloze landschappen op een indringende manier te fotograferen. Zijn reislust naar het einde van de wereld brengt hem op de prachtigste en kleurrijkste plekken. Deze landschappen heeft hij nu gebundeld in zijn nieuwe boek Destination Nowhere.

Het boek, Destination Nowhere, is beschikbaar gesteld door uitgeverij TerraLannoo. Kijk voor meer informatie op de website.

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien

afbeelding van stephanieprozee_91575

Super trots hierop! Een echte eer :-)