Foto van de week: week 28

Foto van de week: week 28

Nadja Geskus 522
Dagelijks maken we een selectie van foto's die ingezonden worden in onze lezersgallery, op onze Facebookpagina lichten we deze inzendingen uit. Aan het einde van de week kiezen we onze favoriete foto van de week. De maker belonen we met een leuke prijs. Viki Van Lommel maakte deze week de beste foto!

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig inzendingen die ons opvallen. Ook kiezen we iedere vrijdag de foto van de week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we de winnende foto uit. Daarmee zetten we de maker van de foto in het zonnetje en bieden we alle kijkers inspiratie om zelf aan de slag te gaan!

Foto van de week

Foto van de week: week 28

Foto © Viki Van Lommel

Een bijzondere foto die de aandacht trekt! Gefeliciteerd met de foto van de week Viki!

Weekwinnaar prijs - Kekke Camerariem tegoedbon t.w.v. € 34,95

Vandaag geven we een tegoedbon van 34,95 euro aan de maker van de Foto van de Week. Die kun je gebruiken in de webshop van Kekke Camerariem. De camerariemen van neopreen en katoen vallen onder je budget, dus je hebt ruim de keuze!   

Kans maken op een leuke prijs?

Iedere week geven we een leuke prijs weg. Stuur je foto's in naar onze lezersgallery om kans te maken! Dat kan eenvoudig met een gratis account op onze website. Klik hier voor een stap-voor-stap uitleg over het maken van een account en het insturen van foto's.

afbeelding van Nadja Geskus
Door: Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja