Foto van de Week: week 25

Foto van de Week: week 25

Sabine Vollebregt 823
Er is weer massaal gestemd op onze Facebookpost met de vier foto's die deze week zijn verkozen als Foto van de Dag. Vandaag maken we de Foto van de Week bekend. Dit is de prachtige zwart wit foto met de meeuw op de voorgrond van Marjan Wullen geworden.

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig inzendingen die ons zijn opgevallen. Ook kiezen we iedere vrijdag de Foto van de Week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we de winnende foto uit. Daarmee zetten we de maker van de foto in het zonnetje en bieden we alle lezers inspiratie om zelf aan de slag te gaan!

Foto van de week van Marjan Wullen


Gefeliciteerd met deze benoeming Marjan, jij wint onderstaande prijs!

Weekwinnaar prijs - abonnement op digifoto Starter

De komende weken geven wij de weekwinnaar een jaarabonnement op digifoto Starter. In ons trouwe magazine kom je alles te weten over de laatste camera's, voorzien wij je van inspiratie om je fotografie naar een hoger plan te tillen en dagen wij je uit met gave fotografiewedstrijden en toffe prijzen

afbeelding van liane deprost

proficiat marjan