Foto van de Week: week 2

Foto van de Week: week 2

Fokelien Broekstra 349
Dagelijks maken we een selectie van foto's die ingezonden worden in onze lezersgallery, op onze Facebookpagina lichten we deze inzendingen uit. Aan het einde van de week kiezen we samen met jullie de favoriete Foto van de Week. De maker belonen we met een leuke prijs. Vivian Jolie maakte deze week de beste en daarnaast meest gelikete foto!

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig inzendingen die ons zijn opgevallen. Ook kiezen we iedere vrijdag de Foto van de Week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we de winnende foto uit. Daarmee zetten we de maker van de foto in het zonnetje en bieden we alle lezers inspiratie om zelf aan de slag te gaan!

Foto van de Week van Vivian Jolie

Vivian Jolie maakte een foto van haar hond die aan het wachten is op zijn baas, ze zorgde ervoor dat ze de blik van de hond goed kon vangen. Uit deze foto blijkt hoe trouw een hond kan zijn aan zijn baas. De rustige achtergrond, die ze in Photoshop nabewerkt heeft, heeft nog wel een herkenbare uitstraling. Dit zorgt ervoor dat deze foto huiselijk en herkenbaar is. Wij vonden het een mooie sprekende foto. Gefeliciteerd Vivian, de door jouw gemaakt foto, is de Foto van de Week. 

Prijs: Jupio PowerVault 6000 Travel Adapter

Je kent het wel. Na een lange reis kom je aan in je hotelkamer en dan kom je erachter dat je stekkers niet passen in de plaatselijke stopcontacten. Onhandig, want je wilt natuurlijk je telefoon, camera’s en tablets opladen zodat je altijd genoeg power bij je hebt om mooie foto’s of video’s te maken tijdens je vakantie.

Als je veel reist kom je in aanraking met allerlei verschillende aansluitingen, want in ieder werelddeel gebruiken ze een ander soort stekkers. In dat geval komt de Jupio PowerVault 6000 als geroepen, want dat is een adapter waarmee je zowel in Europa, de Verenigde Staten, Australië, het Verenigd Koninkrijk en in Azië terecht kunt.  Heel handig en ook bijzonder compact, want met al deze mogelijkheden zou je een groot apparaat verwachten en dat is deze Travel Adapter allerminst.

Dit soort adapters is niet uniek, maar waar deze Jupio PowerVault zichzelf onderscheidt is het feit dat het naast een adapter ook een powerbank is waarmee je dus je telefoon of laptop op kunt laden op plekken waar je geen stopcontact hebt. Heel handig als je voor een paar dagen de jungle gaat bezoeken of als je in een tentje slaapt.

De Adapter is uitgerust met twee usb poorten waarmee je apparatuur tegelijkertijd op kunt laden. De output van de Adapter is 2.5A en de capaciteit van de PowerVault is 6000mAh, genoeg power om bijvoorbeeld je smartphone drie keer volledig op te laden.

Kortom: een bijzonder handig én compact accessoire dat je ongetwijfeld veel plezier en gemak geeft tijdens je reizen.

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien